Tatăl lui Beyoncé, care este și managerul Destiny’s Child, spune că grupul nu se va reuni

De: Nicoleta Lepădatu / 23.08.2021, 14:40
Tatăl lui Beyoncé, care este și managerul Destiny’s Child, spune că grupul nu se va reuni

Fanii Destiny’s Child au speculat că grupul urmează să anunțe o reuniune, după ce au fost actualizate paginile de socializare la începutul acestei luni.

Mathew Knowles, tatăl lui Beyoncé și managerul Destiny’s Child, spune că nu există planuri pentru reunirea grupului în ciuda speculațiilor fanilor.

Fanii Destiny’s Child au au crezut că trupa ar putea să se reunească după ce a fost schimbată imaginea principală de pe toate conturile lor de socializare. Un nou logo al trupei a apărut în online, dar și o schimbare a imaginilor de cover, ceea ce a condus la speculațiile fanilor.

Cu toate acestea, Mathew Knowles a infirmat cu tărie zvonul, spunând că există „zero planuri” pentru ca Destiny’s Child să se reunească în orice calitate. În plus, Mathew Knowles a mai adăugat că nu a solicitat niciodată actualizarea conturilor de social media ale trupei și că aceasta a fost una de rutină.

Knowles a mai declarat că a observat entuziasmul fanilor la gândul reunirii trupei, invocând o cerere „mare” pentru revenirea Destiny’s Child și a spus că o va lua în considerare, fără a da alte detalii.

Grupul, format din Beyoncé Knowles, Kelly Rowland și Michelle Williams, s-a desființat în 2006 după lansarea a cinci albume de studio. Knowles, Rowland și Williams au fost văzute ultima dată împreună la Festivalul Coachella, în 2018, ca parte a show-ului principal al lui Beyoncé, cu piesele „Lose My Breath”, „Say My Name” și „Soldier”.

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI: Beyonce lansează un nou album și face destăinuiri personale