Teaserul oficial al filmului „Pinocchio” de Guillermo del Toro a fost lansat

De: Ana Obretin / 27.07.2022, 17:01
Teaserul oficial al filmului

Teaserul oficial al musicalului stop-motion „Pinocchio” regizat de Guillermo del Toro alături de Mark Gustafson a fost lansat de Netflix.

Cineastul distins cu premiul Oscar Guillermo del Toro reinventează povestea clasică semnată de Carlo Collodi, despre o marionetă de lemn care prinde viață în mod magic pentru a alina suferința unui tâmplar pe nume Geppetto. Pelicula urmărește peripețiile neascultătorului Pinocchio, care se află în căutarea locului său pe lume, și va fi lansată pe rețeaua de streaming în decembrie.

Urmărește trailerul mai jos:

Filmul include în distribuție vocile lui Ewan McGregor în rolul lui Cricket, David Bradley, în rolul lui Geppetto, și îl prezintă pe Gregory Mann în rolul lui Pinocchio. Din distribuție mai fac parte și Finn Wolfhard, Cate Blanchett, câștigătoare a premiului Oscar, John Turturro, Ron Perlman, Tim Blake Nelson, Burn Gorman, Christoph Waltz și Tilda Swinton, potrivit unui comunicat remis Apropo de Netflix.

Acţiunea din adaptarea lui Del Toro este plasată în Italia, în anii 1930, atunci când fascismul lua amploare şi Benito Mussolini îşi consolida controlul asupra ţării.

Aceasta nu este singura adaptare a poveștii lui Pinocchio pregătită pentru fani anul acesta. Și Disney a anunțat, pentru 8 septembrie, premiera unui remake cu Tom Hanks în rolul principal, în regia lui Robert Zemeckis.

CITEȘTE ȘI: Totul despre „Star Wars”: Top filme din celebra franciză (Video)

Actori care au făcut roluri foarte bune în filme slabe sau mediocre

Foto: Netflix