„The Black Phone”, un horror cu Ethan Hawke, lider în box office-ul românesc de weekend

De: Ana Obretin / 28.06.2022, 09:14

„Telefonul negru/ The Black Phone”, un horror cu Ethan Hawke în rolul principal, regizat de Scott Derrickson, s-a situat pe primul loc în box office-ul românesc, în weekendul premierei. Pelicula a avut încasări de 400.959,32 de lei de vineri până duminică.

CITEȘTE ȘI: Totul despre „Star Wars”: Top filme din celebra franciză (Video)

De la Daniel Craig la Tom Cruise și Dwayne Johnson: Topul celor mai mari salarii de la Hollywood

Motivul pentru care băieții răi din filmele de la Hollywood nu folosesc iPhone

Finney Shaw, un băiat de 13 ani, timid, dar inteligent, este răpit de un ucigaș sadic și închis într-un subsol izolat fonic. Când un telefon deconectat prins în perete începe să sune, Finney descoperă că poate auzi vocile victimelor anterioare ale ucigașului, care încearcă să îl salveze, se arată în sinopsisul furnizat de Cinemagia.

Vezi trailerul mai jos:

Liderul săptămânii trecute, „Jurassic World: Dominația/ Jurassic World: Dominion”, a coborât pe locul al doilea, cu încasări de 342.171,51 de lei. Acțiunea filmului este situată la patru ani după ce Isla Nublar a fost distrusă. Dinozaurii trăiesc și vânează, în întreaga lume, alături de oameni. Actualul echilibru fragil va redesena viitorul, dar mai ales va stabili dacă omul poate rămâne în vârful lanțului trofic. Pelicula este regizată de Colin Trevorrow, iar din distribuție fac parte Daniella Pineda, Bryce Dallas Howard, Chris Pratt, Jeff Goldblum, Sam Neill, Laura Dern.

Poziția a treia în box office-ul românesc de weekend este ocupată de o altă premieră, „Elvis”, de Baz Luhrmann, un film despre viața legendei rock and roll, în care rolul principal este interpretat de Austin Butler. Filmul, care a avut premiera la Festivalul de la Cannes, unde a fost ovaționat, îl mai are pe Tom Hanks în distribuție, în rolul promotorului lui Elvis Presley. Pelicula a avut încasări de 320.013 lei în primele trei zile de la lansare.

Urmărește trailerul mai jos:

Topul 10 al filmelor cu cele mai mari încasări în weekend în cinematografele românești este completat de: „Top Gun: Maverick”, cu Tom Cruise, care a vândut bilete de 288.295,30 de lei, animațiile „Lightyear” (125.156 de lei) și „Fabrica de vise/ Dreambuilders” (58.519,90 de lei), „Doctor Strange in the Multiverse of Madness”, în regia lui Sam Raimi (45.771 de lei), „Înimă de foc: Neînfricata/ Fireheart” (24.506 lei), „Băieții răi/ The Bad Guys”, de Pierre Perifel (12.036,40 de lei), și de filmul franțuzesc cu Anamaria Vartolomei în rolul principal „Evenimentul/ L’événement” (11.305 lei).

CITEȘTE ȘI: Actori care au făcut roluri foarte bune în filme slabe sau mediocre

TOP 5: Continuări de filme populare care nu ar fi trebuit făcute. Chiar avem nevoie de 6 „Singur acasă”?

Foto: Profimedia Images