Tom Hanks: În ce film celebru ar refuza să joace astăzi

De: Ana Obretin / 16.06.2022, 09:18
Tom Hanks: În ce film celebru ar refuza să joace astăzi

Tom Hanks, aflat în turneu de promovare a celui mai recent film în care joacă, „Elvis”, a declarat că există un lungmetraj celebru în care nu ar mai accepta să joace în prezent.

CITEȘTE ȘI: Tom Hanks a dezvăluit filmele lui favorite dintre cele în care a jucat. Alegerile surprind

Într-un interviu pentru publicația The New York Times, Tom Hanks a evocat filmul „Philadelphia”, de Jonathan Demme, care i-a adus primul Oscar din carieră, explicând că acesta nu ar mai putea fi refăcut în același mod în prezent, potrivit The Hollywood Reporter.

În „Philadelphia”, Tom Hanks a jucat un avocat gay care și-a dat în judecată foștii angajatori, ce l-au concediat știind că suferă de SIDA. Lansat în 1993 și acompaniat de fabuloasa piesă a lui Bruce Springsteen „Streets of Philadelphia”, filmul a avut un impact semnificativ ]n epocă.

Vezi trailerul mai jos:

„Ar putea un bărbat heterosexual să facă astăzi ceea ce am făcut eu în ‘Philadelphia’?”, a întrebat Tom Hanks în interviul acordat publicației americane. „Întregul scop al ‘Philadelphia’ a fost să spună ‘nu te teme'”, a spus acesta.. „Unul dintre motivele pentru care oamenii nu s-au speriat de acel film a fost că eu jucam un bărbat gay. Noi am depășit această etapă acum și nu cred că oamenii ar accepta lipsa de autenticitate a unui heterosexual care joacă un homosexual. Nu este o crimă, nu este o plângere dacă cineva spune că acum ai nevoie de mai multă autenticitate și de exigențe într-un film (de acest tip, n.r.). Dau impresia că țin predici? Nu vreau asta în niciun caz”, a mai spus starul.

În SUA, sunt încă în floare dezbaterile cu privire la posibilitatea sau imposibilitatea unui actor/unei actrițe hetero de a juca un personaj de alt gen.

CITEȘTE ȘI:  A fost stabilita data premierei remake-ului live-action „Pinocchio”, cu Tom Hanks în rolul lui Geppetto

Trioul „Forrest Gump” Tom Hanks, Robert Zemeckis, Eric Roth împreună din nou pentru adaptarea romanului grafic „Here”

Foto: Profimedia Images