Top cele mai scurte căsătorii la Hollywood

De: Ana Obretin / 03.07.2022, 10:24
Top cele mai scurte căsătorii la Hollywood

Uneori dragostea durează câțiva ani sau decenii ori până la moartea partenerului de viață, alteori, doar câteva ore, după cum arată acest top cele mai scurte căsătorii la Hollywood.

Top cele mai scurte căsătorii la Hollywood, de la Bradley Cooper la Britney Spears

Bradley Cooper și Jennifer Esposito

Cei doi actori au fost căsătoriți timp de cinci luni, din decembrie 2006 până în mai 2007, când a fost depusă cererea de divorț. Bradley Cooper a dezvăluit în emisiunea radio a lui Howard Stern că mariajul a fost „doar ceva ce s-a întâmplat”.

CITEȘTE ȘI: Amber Heard, cerută în căsătorie de un arab? „Sunt mai bun decât bătrânul Johnny Depp”

Cele mai frumoase cereri în căsătorie ale vedetelor (Galerie foto)

Keanu Reeves „s-a căsătorit în ochii lui Dumnezeu” cu Winona Ryder. Când a avut loc ceremonia

Colin Farrell și Amelia Warner

Actorii s-au căsătorit în 2001, în Tahiti, dar s-au despărțit doar patru luni mai târziu. Potrivit Insider, ei și-au făcut și tatuaje cu numele fiecăruia. Ulterior, cei doi au afirmat că „mariajul nu este obligatoriu din punct de vedere juridic”.

Kim Kardashian și Kris Humphries

Acest cuplu a fost căsătorit timp de 71 de zile. Vedeta de reality show și atletul și-au dat seama că lucrurile nu mergeau între ei așa cum s-au așteptat. Kim a scris pe blogul ei că, „în primul rând, s-a căsătorit din dragoste”, punând capăt speculațiilor că nunta a fost organizată pentru emisiunea ei TV.

Pamela Anderson și Rick Solomon

Pam și Rick au fost căsătoriți doar 60 de zile. Starul „Baywatch” și jucătorul de poker profesionist s-au căsătorit în octombrie 2007, la Las Vegas, și au depus actele de divorț în decembrie.

Drew Barrymore și Jeremy Thomas

Drew Barrymore s-a căsătorit cu Jeremy Thomas în martie 1994, când avea doar 19 ani. La mai puțin de două luni mai târziu, însă, ea a cerut divorțul.

Mario Lopez și Ali Landry

În 2004, actorul din „Salvați de clopoțel” Mario Lopez a fost căsătorit cu modelul Ali Landy pentru doar 18 zile. Ea a cerut anularea căsătoriei după ce a aflat că el a înșelat-o. 

Eddie Murphy și Tracey Edmonds

În prima zi a anului 2008, actorul Eddie Murphy s-a căsătorit cu femeia de afaceri de succes din Bora Bora Tracey Edmonds. Două săptămâni mai târziu, cuplul a anunțat sfârșitul relației lor, despre care People a scris că „a avut un început dificil”.

Carmen Electra și Dennis Rodman

Starul „Baywatch” și jucătorul de baschet s-au căsătorit în noiembrie 1998. Rodman a depus cererea de anulare la doar nouă zile după nunta lor. „Relația noastră a fost foarte pasională. Când a fost bine, a fost uimitor. Și când a fost rău, a fost cel mai rău”, a spus Carmen în timpul unui interviu cu Oprah Winfrey, în 2014.

Nicolas Cage și Erika Koike

Starul de cinema a cerut anularea căsătoriei cu cea de-a patra soție la doar patru zile de la nunt[. Cage și Koike s-au cunoscut în 2018 și s-au căsătorit un an mai târziu. Potrivit People, aceștia au fost văzuți certându-se în timp ce solicitau o licență de căsătorie.

Britney Spears și Jason Alexander

Cea mai scurtă căsătorie din top este cea a starului pop cu Jason Alexander. Cuplul s-a căsătorit în Las Vegas, în 2004, dar a ajuns să-și anuleze căsnicia doar 55 de ore mai târziu. Britney a spus în timpul unui interviu pentru E! că „ea a fost cea care era proastă, rebelă și nu și-a asumat cu adevărat responsabilitatea pentru ceea ce a făcut”.

CITEȘTE ȘI: Will Smith: Mariajul cu Jada Pinkett-Smith nu este unul monogam

Foto: Profimedia Images