Trailerul „Black Bird”: primele imagini cu Ray Liotta în ultimul rol pe TV înainte de a muri

De: Ana Obretin / 12.06.2022, 09:02
Trailerul

Apple a lansat primul trailer pentru viitoarea miniserie „Black Bird”, care prezintă ultima apariție pe micile ecrane a lui Ray Liotta.

Actorul, care a murit luna trecută, la vârsta de 67 de ani, joacă în thrillerul psihologic rolul tatălui lui Jimmy Keene (Taron Egerton). Bazat pe un volum despre crime adevărate, din 2010, „In With The Devil: A Fallen Hero, A Serial Killer and A Dangerous Bargain”, de James Keene și Hillel Levin, personajul lui Egerton este condamnat la 10 ani de închisoare pentru trafic de droguri. În timp ce este anchetat, i se oferă posibilitatea de eliberare condiționată anticipată dacă se mută într-o închisoare pentru a se împrieteni cu criminalul în serie Larry Hall (Paul Walter Hauser).

CITEȘTE ȘI: Top 9 filme care au loc în spațiu (VIDEO)

Top 10 cele mai frumoase filme despre muzică, din anii 2000 (Video)

10 filme care îmbină personaje animate cu actori reali

„Keene își dă repede seama că singura lui cale de ieșire este să obțină o mărturisire și să afle unde sunt îngropate cadavrele mai multor fete înainte ca apelul lui Hall să expire. Dar acest presupus ucigaș spune adevărul? Sau este doar o altă poveste a unui mincinos în serie? Această poveste dramatică și captivantă subminează genul thriler, apelând la ajutorul oamenilor puși în spatele gratiilor pentru a-i rezolva misterele”.

Vezi trailerul mai jos:

Miniseria, dezvoltată, scrisă și produsă executiv de scenaristul Dennis Lehane („The Drop”, „Shutter Island”), îi mai are în distribuție pe Sepideh Moafi și Greg Kinnear. Primele trei episoade ale seriei de șase sunt regizate de Michaël R. Roskam („The Drop”), scrie NME.

Primele două episoade din „Black Bird” vor fi lansate pe 8 iulie, pe Apple TV+, cu părți noi lansate săptămânal, în fiecare vineri.

După moartea lui Liotta, Egerton i-a adus un omagiu actorului pe platforma de socializare Instagram, descriind munca cu el drept o „experiență profundă”. „Sunt extraordinar de mândru de următorul meu proiect”, a scris Egerton. „A fost o muncă grea și am fost binecuvântat să am un număr de parteneri incredibili, dar voi fi întotdeauna cel mai mândru de scenele mele cu Ray; relația pe care am construit-o s-a simțit reală într-un fel ciudat”, a scris acesta.

„Black Bird” este unul dintre cele două proiecte confirmate finalizate înainte de moartea lui Liotta. Celălalt este filmul thriller „Cocaine Bear”, regizat și produs de Elizabeth Banks, care urmează să fie lansat pe 24 februarie 2023.

CITEȘTE ȘI: Top 7 filme despre fotbal

Foto: Profimedia Images