Trailerul filmului “Being the Ricardos”, cu Nicole Kidman și Javier Bardem, a fost lansat (VIDEO)

De: Ana Obretin / 20.10.2021, 11:07
Trailerul filmului “Being the Ricardos”, cu Nicole Kidman și Javier Bardem, a fost lansat (VIDEO)

Amazon Studios a lansat primul trailer pentru „Being The Ricardos”, un lungmetraj în care Nicole Kidman și Javier Bardem joacă rolul vedetelor TV Lucille Ball și Desi Arnaz.

Filmul se desfășoară pe parcursul unei săptămâni în timpul producției clasicului sitcom TV din anii 1950 „I Love Lucy” în care Ball și Arnaz au jucat împreună. „Being The Ricardos” este scris și regizat de Aaron Sorkin. Acesta este al treilea film al său ca regizor, după „Molly’s Game” și „The Trial Of The Chicago 7”.

Fiica lui Lucille și Desi, Lucie Arnaz, a lăudat performanța lui Kidman și chiar a publicat un mesaj special pe Instagram după ce a văzut filmul complet. „Este uimitor”, a spus Lucie. „Tipul (Sorkin, n.r.) a făcut un film grozav”. 

CITEȘTE ȘI: „The Undoing”, cel mai urmărit serial pe HBO în 2020

Au ajuns faimoși, deși nimeni n-a crezut în ei la început

Nicole Kidman și Javier Bardem au surprins esența cuplului Lucille Ball-Desi Arnaz

„A surprins atât de bine esența acelui timp din viața lor. El a capturat sufletul mamei mele, al tatălui meu, al relației lor. El a surprins dragostea dintre acei actori în show-ul ‘I Love Lucy’, tensiunea care a fost provocată în această săptămână specială, când s-a dezlănțuit tot iadul, iar Nicole Kidman a devenit sufletul mamei mele. A pătruns în mintea ei. Nu știu cum faci asta. Îi pasă foarte mult de această parte, se vede și cred tot ce a spus ea”, a mai spus Arnaz. „Javier Bardem chiar nu seamănă atât de mult cu tatăl meu. Dar are tot ce avea tata. Are înțelepciunea, farmecul, gropițele, muzicalitatea, puterea și tenacitatea, iar din show se poate spune că l-a iubit”, a adăugat fiica celor doi actori.

Filmul îi mai are în rolurile principale pe J.K. Simmons în rolul lui William Frawley, care l-a interpretat pe Fred Mertz în „I Love Lucy”, și pe Nina Arianda în rolul Vivian Vance, cunoscută și ca cea mai bună prietenă a lui Lucy, Ethel Mertz, alături de Tony Hale, Alia Shawkat, Clark Gregg, Linda Lavin și Jake Lacy.

„Being The Ricardos” va fi lansat în cinematografe pe 10 decembrie și va fi disponibil în streaming pe Amazon Prime Video începând cu 21 decembrie.

CITEȘTE ȘI: Penelope Cruz şi Javier Bardem, din nou împreună într-un film

Alison Brie, Nicole Kidman și Cynthia Erivo fac echipă pentru comedia dark „Roar”, de pe Apple TV

FOTO: Profimedia Images