Trailerul filmului „Downton Abbey: A New Era” a fost lansat (Video)

De: Nicoleta Lepădatu / 15.02.2022, 17:53
Trailerul filmului „Downton Abbey: A New Era” a fost lansat (Video)

După ce le-a dat fanilor frânturi de informații în ultimele câteva luni, Focus Features a dezvăluit astăzi trailerul oficial complet al „Downton Abbey: A New Era”. Următoarea adaptare a îndrăgitului serial TV după cea din 2019 pare să aibă două ramuri majore, una implicând un mister și cealaltă un film; este și o nuntă în curs.

În trailer apare capul familiei Crawley de la moșia Grantham ajuns în sudul Franței, unde contesa văduvă jucată de Maggie Smith a moștenit o vilă de la cineva din „trecutul ei misterios”. Rudele ei destul de șocate se întreabă cine a fost acest bărbat misterios și dacă bunica s-a gândit vreodată să refuze casa: „Arăt ca și cum aș refuza o vilă, în sudul Franței?”, glumește ea.

Între timp, înapoi la Downton Abbey, lumea modernă se strecoară în timp ce o echipă de filmare preia casa, spre încântarea personalului, dar spre dezgustul Lordului Grantham.

Distribuția principală originală a revenit pentru cel de-al doilea film, incluzându-i pe Maggie  Smith, Hugh Bonneville, Michelle Dockery, Elizabeth McGovern, Jim Carter, Brendan Coyle, Kevin Doyle, Joanne Froggatt, Robert James-Collier, Phyllis Logan, Sophie McShera, Tuppence Middleton, Lesley Nicol. , Imelda Staunton și Penelope Wilton. Printre cei nou apăruți se numără Hugh Dancy, Laura Haddock, Nathalie Baye și Dominic West.

„Downton Abbey 2” se va lansa în Marea Britanie pe 29 aprilie și în cinematografele din America de Nord pe 20 mai.

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI: „Downton Abbey: A New Era” – o contesă, o nuntă și o aventură, în trailerul filmului (VIDEO)