Trailerul „Lord of the Rings: The Rings of Power”, cel mai scump serial din istorie, a fost lansat

De: Ana Obretin / 14.02.2022, 09:33
Trailerul

Amazon a dezvăluit primul său trailer pentru foarte așteptatul serial TV „The Lord of the Rings: The Rings of Power”.

Acesta este considerat cel mai scump serial TV realizat vreodată, primul sezon costând 465 de milioane de dolari. Cifra include totuși costuri unice considerabile de pornire, cum ar fi asigurarea drepturilor asupra creației scriitorului J.R.R. Tolkien, scenografie, costume, recuzită etc. Show-ul este planificat să se desfășoare pe 50 de ore și cinci sezoane.

Vezi trailerul mai jos:

„The Rings of Power” urmărește modul în care au fost create inelele originale ale puterii, în timpul celei de-a doua epoci, care i-au permis lordului întunecat Sauron să răspândească întunericul pe Pământul de Mijloc. Acțiunea este plasată cu mii de ani înainte de evenimentele din trilogia „Stăpânul Inelelor” a lui Peter Jackson. Cu decoruri spectaculoase, trailerul prezintă versiuni tinere ale două personaje elfi familiare din filmele lui Jackson — Galadriel (Morfydd Clark) și Elrond (Robert Aramayo) —, precum și noi pentru serial, cum ar fi un prințesă pitică Disa (Sophia Nomvete) și un elf numit Arondir (Ismael Cruz Córdova), potrivit The Hollywood Reporter.

CITEȘTE ȘI: Adrien Brody a refuzat un rol în ”Lord of the Rings”, o decizie pe care a regretat-o după ce a vizionat epopeea lui Peter Jackson 

O adaptare sovietică a „Lord of the Rings”, descoperită după 30 de ani

„Lord of the Rings”: S-au încheiat filmările la cel mai scump serial din istorie

Două tipuri de personaje „Lord Of The Rings” au fost în mare măsură omise din serial: vrăjitorii și hobbiții, „care nu au fost importanți în a doua epocă”, potrivit unui articol recent despre producție publicat de Vanity Fair.

„Titlul complet al seriei promite o poveste epică, ce povestește evenimentele majore care se desfășoară în timpul celei de-a doua epoci: crearea inelelor simbol”, se arată într-un comunicat de presă. „Este un titlu pe care ni-l putem imagina pe coperta unei cărți alături de celelalte mari clasice ale lui J.R.R. Tolkien. ‘The Rings of Power’ reunește toate firele principale ale poveștii celei de-a doua epoci a Pământului de Mijloc: realizarea inelelor, ascensiunea lui Sauron, Lordul întunericului, povestea epică a lui Númenor și ultima alianță a elfilor și oamenilor”, au declarat showrunner-ii JD Payne și Patrick McKay.

„Lord of the Rings: The Rings of Power”, cel mai scump serial din istorie

Serialul va începe într-o perioadă de „relativă pace” și va urmări un grup de personaje cunoscute, dar și unele noi, „pe măsură ce se confruntă cu mult temuta întoarcere a răului pe Pământul de Mijloc”. Intriga va avea loc în cele patru colțuri ale lumii imaginare a lui Tolkien, în special pe insula Númenor, menționată în „Stăpânul Inelelor”.

Producția a fost filmată în principal în Noua Zeelandă. Apoi, în toamna anului trecut, s-a anunțat că producția se mută în Marea Britanie.

Distribuția ansamblului îi include pe Cynthia Addai-Robinson, Robert Aramayo, Owain Arthur, Maxim Baldry, Nazanin Boniadi, Morfydd Clark, Ismael Cruz Córdova, Charles Edwards, Trystan Gravelle, Sir Lenny Henry, Ema Horvath, Markella Kavenagh, Joseph Mawle, Tyroe Muhafidin, Sophia Nomvete, Lloyd Owen, Megan Richards, Dylan Smith, Charlie Vickers, Leon Wadham, Benjamin Walker, Daniel Weyman și Sara Zwangobani.

Serialul „The Lord of the Rings: The Rings of Power” va avea premiera pe 2 septembrie, pe Amazon Prime Video și va fi difuzat în 240 de teritorii din întreaga lume. Noi episoade vor fi lansate săptămânal.

CITEȘTE ȘI: Un film anime “The Lord Of The Rings” va fi lansat în curând

Foto: Profimedia Images