Trailerul „Madres paralelas”, de Almodovar, care deschide Veneția, a fost lansat (Video)

De: Ana Obretin / 26.07.2021, 13:04
Trailerul

Cineastul spaniol Pedro Almodovar a lansat primul trailer oficial pentru cel mai nou lungmetraj al său, „Madres paralelas”, care urmează să deschidă Festivalul de Film de la Veneția din acest an (1 – 11 septembrie).

„Madres paralelas” o are în rolul principal pe Penélope Cruz, muza lui Almodovar de multă vreme, căreia i se alătură actrițele Aitana Sánchez-Gijón („Boca a Boca”) și Milena Smit („Cross the Line”), Israel Elejalde, Daniela Santiago, Julieta Serrano și Rossy de Palma, potrivit Variety.

„Madres paralelas” prezintă un trio de mame, interpretat de Cruz, Gijón și Smit, și continuă una dintre temele principale ale filmelor lui Almodóvar, concentrându-se asupra mamelor imperfecte.

Almodovar a început să dezvolte proiectul „Mame paralele” cu ani în urmă, dar abia în perioada pandemiei regizorul și-a folosit timpul liber pentru a termina scenariul și a începe preproducția.

„Cu ‘Madres paralelas’ mă întorc la universul feminin, la maternitate, la familie”, a spus Almodovar într-un anunț de casting pentru film făcut în februarie. „Vorbesc despre importanța strămoșilor și descendenților. Prezența inevitabilă a memoriei. Există multe mame în filmografia mea, cele care fac parte din această poveste sunt foarte diferite”, a mai spus acesta. „Ca povestitor, mamele imperfecte mă inspiră cel mai mult în acest moment”, a explicat cineastul.

„Madres paralelas” este produs de Agustín Almodovar și Esther García de la compania El Deseo, în colaborare cu radiodifuzorul spaniol RTVE și Netflix. 

CITEȘTE ȘI: Penelope Cruz și Pedro Almodovar fac echipă din nou. Cineastul spaniol refuză ofertele pentru streaming

Pedro Almodovar a anunţat distribuţia viitorului său film

Filme premiate în ultimul an și noutăți absolute, de Almodóvar, Ozon, Koncealovski, la TIFF 2021

Foto: Profimedia Images