Trailerul pentru filmul “The Sopranos”, “The Many Saints of Newark”, a fost lansat

De: Loredana Toma / 30.06.2021, 17:25
Trailerul pentru filmul “The Sopranos”, “The Many Saints of Newark”, a fost lansat

Trailerul oficial pentru noul film “The Many Saints of Newark”, un prequel al serialului de succes “Clanul Soprano. The Sopranos”, a fost lansat.

Noua producție, care va fi lansată în cinematografele din SUA pe 1 octombrie, se va axa pe anii de tinerețe ai influentului Tony Soprano, care a fost interpretat în serial de regretatul actor James Gandolfini, care a murit în 2013, la vârsta de 51 de ani. Fiul actorului, Michael Gandolfini, este cel care va juca rolul lui Tony Soprano în “The Many Saints of Newark”. Din distribuție mai fac parte Alessandro Nivola, Vera Farmiga, Leslie Odom Jr, Jon Bernthal, Corey Stoll, Billy Magnussen, John Magaro și mulți alții.

Modelul care l-a influențat pe Tony Soprano este unchiul său

Un sinopsis oficial al filmului arată că “tânărul Anthony Soprano crește într-una dintre cele mai tumultuoase perioade din istoria orașului Newark. Pe măsură ce devine bărbat în toată firea, apar tot mai mulți gangsteri care provoacă puterea absolută a familiei DiMeo, într-un oraș care se confruntă din ce în ce mai mult cu rasismul”.

Unchiul Dickie Moltisanti, care se chinuie să mențină în echilibru viața profesională cu cea personală, este cel care va avea cea mai mare influență asupra tânărului Tony, care, mai târziu, va deveni influentul personaj cunoscut în serial, potrivit NME.

„Clanul Soprano/ The Sopranos” este considerat unul dintre cele mai bune seriale din toate timpurile. Printre numeroasele premii primite se numără 21 de Primetime Emmy și 5 Globuri de Aur. Povestea îl are ca personaj principal pe Tony Soprano, un mafiot italiano-american din New Jersey, în timp ce încearcă să împace viața de familie cu funcția de lider al unei organizații criminale. Toate acestea sunt explorate în timpul ședințelor de terapie pe care acesta le face cu psihiatra sa, interpretată de Lorraine Bracco.

CITEȘTE ȘI: Actorul Joseph Siravo, star al serialului “Clanul Soprano”, a murit

Joburi surprinzătoare ale actorilor de la Hollywood înainte de celebritate