Joburi surprinzătoare ale actorilor de la Hollywood înainte de celebritate

De: Andra Voiculescu / 16.12.2020, 13:15
Joburi surprinzătoare ale actorilor de la Hollywood înainte de celebritate
Trăiesc vieţi extravagante şi au la dispoziţie toate resursele pentru a-şi îndeplini până şi cele mai neobişnuite dorinţe. Totuşi, o mare parte dintre vedetele de la Hollywood şi-au început cariera cu paşi mărunţi, la fel ca oricare dintre noi. Unii dintre ei nu se feresc să-şi ascundă trecutul în timp ce alţii au uitat de unde au plecat. Totuşi, în momentul în care eşti actor celebru, poate fi destul de greu să ascunzi aceste detalii. Aşadar, iată câteva dintre locurile de muncă pe care actorii de la Hollywood le-au avut înainte de a cunoaşte tainele celebrităţii.

Îmblânzitorul de lei

Pentru unii aceasta pare o profesie fantezistă, ceva ce vezi doar în filme. Ei bine, lucrurile sunt cât se poate de serioase. Însuşi actorul Christopher Walken poate confirma acest lucru.

Cunoscut pentru abilităţile sale actoriceşti, pentru carisma şi vocea sa distinctă, Walken a fost la un moment dat ca oricare dintre noi. O simplă persoană care căuta un loc de muncă pentru a supravieţui. În loc să lucreze la un supermarket sau la un restaurant, Walken a ales să fie îmblânzitor de lei.

Înainte de a deveni actor el a fost şi dansator la un cabaret. Acesta a fost momentul în care a primit porecla Christopher. Datorită faptului că i-a plăcut acest nou nume a decis să-l schimbe oficial, de la Ronald la Christopher.

Preparator de sandwichuri

Cu toate că în momentul de faţă este cunoscută ca fiind una dintre cele mai bune actriţe de la Hollywood, Margot Robbie a recunoscut că începuturile sale au fost modeste. La un moment dat australianca îşi câştiga existenţa din prepararea de sandwichuri.

În cadrul unui interviu Margot a mărturisit că era pricepută la acest lucru. Conform spuselor ei, reuşea să pună cantitatea optimă de ingrediente şi să le distribuie uniform. Din cauza acestui lucru actriţa nu frecventează locurile de acest tip. Ea a spus că majoritatea angajaţilor de acolo nu prea au îndemânare în acest sens, iar rezultatul final nu este conform aşteptărilor.

Dansator de breakdance

În momentul de faţă este unul dintre cei mai cunoscuţi actori. Personajul din Good Will Hunting joacă în multe filme şi are o relaţie de prietenie foarte apropiată cu Ben Affleck. Cu toate acestea, multă lume nu ştie că înainte de a cunoaşte celebritatea el era foarte priceput la breakdance. Ba mai mult, se pare că Matt Damon obişnuia să danseze pentru bani în Harvard Square.

Pe de altă parte, un alt lucru mai puţin cunoscut este pasiunea lui pentru poker. Celebrul actor a luat parte la destul de multe turnee de poker împreună cu alţi colegi de breaslă. Printre aceştia se numără Kevin Polloak, Shannon Elisabeth, Jason Alexander sau Kevin Hart.

Având în vedere că în zilele noastre pokerul online este accesibil pretutindeni direct de pe telefon, oricine poate recrea experienţa şi poate juca diferite sloturi şi jocuri de cazinou. Experienţa utilizatorului este foarte apropiată cu atmosfera resimţită într-un cazinou dar şi plină de divertisment. 

Menajeră la un salon de frumuseţe

Este greu de crezut că una dintre cele mai puternice şi influente persoane de peste Ocean mătura la un moment dat părul de pe jos dintr-un coafor. Beyonce, căci despre ea este vorba, susţinea şi mici concerte în acelaşi loc. Scopul era să adune bani de buzunar pe care să-i folosească pentru a merge mai apoi în parcuri de distracţii.

Se pare că determinarea de care a dat dovadă încă de la acea vreme a ajutat-o foarte mult de-a lungul timpului. Poate că nu s-a aşteptat niciodată să fie atât de apreciată în toată lumea, dar talentul înnăscut şi norocul i-au surâs şi au urcat-o până pe cele mai înalte culmi. 

Mascotă la un restaurant

Brad Pitt este printre cei mai cunoscuţi şi apreciaţi actori din lume. Filmele în care a jucat au fost vizionate în număr mare de către fanii săi de pe tot globul. Încă de la primele sale apariţii pe micul ecran i-au fost lăudate talentul şi sârguinţa. Totuşi, multe celebrităţi au început „de jos”.

Înainte de a-şi începe cariera şi a cunoaşte succesul, Brad era o persoană ca oricare dintre noi. În momentul în care s-a mutat în Los Angeles pentru a lua ore de actorie, Brad avea nevoie de un venit. Astfel, s-a angajat ca mascotă la un restaurant cu specific de carne de pui. Drept urmare, celebrul actor era nevoit să poate un costum de găină.

Pe lângă acest job interesant el a mai lucrat şi ca şofer de limuzină dar a şi ajutat persoanele care aveau nevoie de căratul mobilei. Cine s-ar fi gândit vreodată că Brad Pitt a cărat frigidere la viaţa lui?

Terapeut de masaj

Nicole Kidman este o actriţă de renume. A cunoscut succesul în urmă cu mult timp datorită laturii sale artistice. Nicole a fost mereu pasionată de balet şi chiar a urmat cursuri de actorie şi nu s-a lăsat până nu a primit un rol într-un film australian, Bush Christmas.

Cu toate acestea, Nicole a avut parte de o viaţă normală, cu ocupaţii profesionale la fel de banale. La un moment dat, cea care urma să devină o actriţă cunoscută a urma un curs de masaj. Iniţiat a oferit serviciul mamei sale, care avea nevoie de acesta din motive medicale. Însă odată cu trecerea timpului clienţii s-au diversificat. Nicole a ajuns să meargă la vecini pentru a-i masa, conform spuselor sale într-un interviu oferit în 2017.

Pompier în New York

Steve Buscemi face parte din categoria persoanelor care nu se feresc să-şi ascundă trecutul. Actorul a avut de-a lungul timpului mai multe locuri de muncă de care nu îi este ruşine. Printre acestea se numără postul de pompier în New York, şofer al unei maşini cu îngheţată şi lucrător la o benzinărie.

Este bine de ştiut că deşi în timpul zilei Buscemi era gata să intervină la orice urgenţă pentru a stinge incendii, seara dădea probe pentru roluri de actorie. Aşa a reuşit să obţină un rol care i-a propulsat cariera.