Trailerul pentru ultimul sezon „Grace and Frankie” a fost lansat (Video)

De: Nicoleta Lepădatu / 15.04.2022, 08:38
Trailerul pentru ultimul sezon „Grace and Frankie” a fost lansat (Video)

Protagonistele serialului „Grace and Frankie”  nu au terminat încă aventurile și ceea ce e mai bun abia urmează.

Asta promit personajele interpretate de Jane Fonda și Lily Tomlin în noul trailer pentru episoadele finale ale îndrăgitului serial de comedie de la Netflix, care vor fi difuzate pe 29 aprilie.

„Pe măsură ce te apropii de sfârșit, începi să te întrebi cine ești cu adevărat”, spune Frankie în trailer, care este în egală măsură emoționant și amuzant, pentru că Grace, realizând că a pierdut prea mult timp cu bărbații din viața ei, își întoarce atenția asupra prieteniei lor.

Primele patru episoade din sezonul șapte au fost lansate în august 2021. Lansarea timpurie a fost menită să servească drept o prezentare a ceea ce realizatorii au pregătit pentru sezonul final uriaș, care are 16 episoade în total. Se filma cel de-al cincilea episod al ultimului  sezon din „Grace and Frankie” când producțiile de la Hollywood s-au oprit în martie 2020 din cauza pandemiei, motiv pentru care a existat o pauză atât de lungă între sezoane. (Sezonul șase a fost lansat în ianuarie 2020.)

Odată cu cel de-al șaptelea și ultimul sezon, „Grace & Frankie” devine cel mai longeviv serial original Netflix. Comedia va avea un record de 94 de episoade.

Foto: Netflix

CITEȘTE ȘI: Netflix și Left Bank, în discuții incipiente pentru un prequel „The Crown