Trailerul sezonului al patrulea „Cobra Kai” a fost lansat (Video)

De: Ana Obretin / 07.08.2021, 09:05
Trailerul sezonului al patrulea

Netflix a lansat trailerul următorului sezon, al patrulea, al serialului „Cobra Kai”, care recent a primit o nominalizare la premiile Emmy. Noul sezon va avea premiera pe platforma de streaming în decembrie.

Johnny Lawrence (William Zabka) și Daniel LaRusso (Ralph Macchio) se vor întoarce amândoi pentru noul capitol, după ce s-au unit în sfârșit în sezonul al treilea, pentru a-l înfrânge pe inamicul John Kreese (Martin Kove). Thomas Ian Griffith s-a alăturat, de asemenea, distribuției, în rolul ticălosului „Karate Kid” Terry Silver.

O continuare modernă a filmului clasic pentru adolescenți din anii ’80 „The Karate Kid”, Cobra Kai” a înregistrat un mare succes pe Netflix, fiind vizionat în peste 73 de milioane de gospodării, potrivit celor mai recente cifre furnizate de platfoma de streaming.

Seria are loc la 34 de ani de la evenimentele din filmul original, unde, pentru cei care nu știu, Danny LaRusso (Ralph Macchio), antrenat de Miyagi (Pat Morita) în artele marțiale, îl învinge pe rivalul său din liceu, Johnny Lawrence (William Zabka), într-un turneu de karate. În această relansare, vechea gașcă, incluzând aceiași actori, s-a întors – dar lucrurile s-au schimbat.

CITEȘTE ȘI: Netflix va cheltui peste 17 miliarde de dolari pe conținuturi în 2021; „Lupin”, cel mai popular titlu

Cele mai bune seriale care revin pe Netflix în 2021

Foto: Profimedia Images