„Trăind printre demoni: E mâna diavolului” este lider în box office-ul românesc de weekend

De: Nicoleta Lepădatu / 08.06.2021, 06:58
„Trăind printre demoni: E mâna diavolului

Producția „The Conjuring: The Devil Made Me Do It/Trăind printre demoni: E mâna diavolului” ” este lider în box office-ul românesc, intrând direct pe primul loc în primul weekend de la lansare, cu încasări de 784.670 lei.

„Trăind printre demoni: E mâna diavolului” dezvăluie o poveste îngrozitoare de teroare, crimă și o forță malefică necunoscută, care îi șochează chiar și pe experimentații investigatori din viața reală Ed și Lorraine Warren. Unul dintre cele mai senzaționale cazuri din dosarele lor, începe cu lupta pentru sufletul unui tânăr băiat și îi duce apoi dincolo de tot ce mai văzuseră până acum, pentru a marca primul caz din istoria americii în care un suspect de crima invocă posesia demonică ca strategie de apărare.

Vera Farmiga și Patrick Wilson revin în rolurile Lorraine și Ed Warren, sub îndrumarea lui Michael Chaves. Filmul îi mai are în roluri principale pe Ruairi O’Connor, Sarah Catherine Hook și Julian Hilliard.


Intrat în cinamatografe chiar de ziua copilului, „Tom și Jerry”, regizat de Tim Story, reaprinde una dintre cele mai iubite rivalități din istoria filmului. Jerry se mută în cel mai bun hotel din New York în ajunul „nunții secolului”, iar planificatoarea evenimentului, Kayla, este astfel forțată să-l angajeze pe Tom pentru a scăpa de el. Lupta dintre pisică și șoarece care urmează amenință să îi distrugă cariera, nunta și, eventual, hotelul în sine. Dar, în curând, apare o problemă și mai mare: un personaj diabolic și ambițios care conspiră împotriva celor trei. Un amestec atrăgător de animație clasică și acțiune live, noua aventură a lui Tom și Jerry deschide un nou drum pentru îndrăgitele personajele obligându-i să facă, în cele din urmă, imposibilul… să colaboreze pentru a salva ziua. Filmul a avut încasări de 682.209.

Pe locul trei în clasament ajunge Cruella, cu Ema Stone în rolul principal, cu încasări în valoare de 411.020 de lei și care a intrat în cinematografe pe 4 iunie.

Topul 10 al lungmetrajelor care au generat cele mai mari încasări în cinematografele românești în weekend este completat de: Boss Level. Capcana timpului” (156.385 de lei), animația „Soul”, aflată săptămâna trecută pe primul loc (148.356 de lei), „O schemă de milioane” (87.159 de lei), „Iubire, nunți & alte dezastre” (83.696 de lei), „The Marksman: În bătaia puștii” (74.735), „Babardeală cu bucluc sau porno balamuc” (24.995 de lei) și „Încă un rând” (24.874 de lei)

CITEȘTE ȘI: „The Conjuring: The Devil Made Me Do It” este lider în box office-ul american

Foto: Vertical Entertainment

Tags: