Trupa Toulouse Lautrec și Victor Rebengiuc au lansat piesa „Revin în 5 minute”

De: Ana Obretin / 22.04.2021, 14:33
Trupa Toulouse Lautrec și Victor Rebengiuc au lansat piesa

Trupa Toulouse Lautrec a lansat, joi, pe Youtube, împreună cu actorul Victor Rebengiuc, piesa „Revin în 5 minute”, descrisă drept un manifest pentru artistul performer.

„În 2009 se năştea aceasta trupă. În 2011 publicam albumul ‘Heroes’, în 2013 publicam albumul ‘Extraordinar’, în 2015 ‘Dejun pe iarba’, în 2019 albumul ‘X’. S-au întâmplat atâtea în aceşti ani încât e greu de spus cum am ajuns până aici. Stăm în backstage şi aşteptam să ieşim iar la joacă, sperând să cântăm iar ca la început cu zâmbetul pe buze. ‘Revin în 5 minute’ este titlul celui de-al cincilea album Toulouse Lautrec. ‘Revin în 5 minute’ este şi manifestul artistului-performer (cel care fără public nu îşi găseşte sensul). Mulţumim domnului Victor Rebengiuc pentru prezenţă, fetelor din anii ’60 care au dansat la bustul gol şi mişcărilor pline de graţie ale celor patru Lautreci”, se arată într-un mesaj publicat pe contul de Facebook al formației.

Pentru această piesă, Victor Rebengiuc a tras vocea de pe intro, iar pentru filmul de fundal trupa a folosit „found footage” cu fete din anii ’60 care dansează la bustul gol, „inspiraţia şi nebunia tinereţii actualilor noştri bunici”, se arată într-un comunicat remis Agerpres.

„Ca oameni suntem dependenţi de spectacol, de extraordinar. Această piesă vorbeşte despre artiştii-performeri ca despre nişte oameni dezbrăcaţi de haina inspiraţiei, dezbrăcaţi de haina puterii de a crede în ei. Aceşti artişti trăiesc în acest moment nişte vremuri în care inutilitatea le este impusă. Revin în 5 minute, 1 an sau 2 ani? Cât pot rezista fără a se exprima aşa cum s-au obişnuit?”, declară Cătalin Rulea, solistul Toulouse Lautrec, în același comunicat.

Noul single Toulouse Lautrec va fi în curând disponibil pentru download şi streaming pe toate reţelele digitale.

CITEȘTE ȘI: Snoop Dogg anunță un nou album și o primă piesă de pe acesta, “Roaches In My Ashtray”

Smiley a lansat piesa „Până la tine”, o declaraţie de iubire pentru fetiţa sa

Piesa “Old Town Road” (Remix) a lui Lil Nas X a doborât recordul de discuri de platină

Foto: Facebook/ Toulouse Lautrec