Trupa Vama a lansat single-ul „Cântă cu mine”

De: Ana Obretin / 26.07.2021, 17:44
Trupa Vama a lansat single-ul

Trupa Vama a lansat noul ei single, ,,Cântă cu mine”, cu un videoclip spectaculos, al cărui scenariu îi aparține lui Tudor Chirilă.

Videoclipul spune povestea a cinci necunoscuți care sunt urmăriți individual de la momentul trezirii lor în pustietate, confuzi și speriați și încercând disperați să-și găsească drumul către ei și oameni, potrivit unui comunicat remis Apropo. Regia și imaginea sunt semnate de frații Silviu și Bogdan Mustățea (The Brothers M), iar costumele au fost alese de Ovidiu Buta.

Filmările au avut loc în Delta Dunării, pe parcursul a două zile și nu au fost deloc lipsite de peripeții, pentru că membrii trupei au avut scene, printre altele, la 100 de metri înălțime, pe nacela unei turbine eoliene.

Vama va interpreta ,,Cântă cu mine” live în premieră la concertul din 29 iulie de la Arenele Romane din București. Invitații speciali ai evenimentului sunt Omu Gnom si Dan Byron. Pentru acest eveniment, trupa pregătește un adevărat spectacol, în care va include, pe lângă hituri celebre Vama și Vama Veche, și cele mai noi single-uri – ,,Cântă cu mine” și ,,Îmi pare rău”.

Organizatorii evenimentului anunță că ultimele bilete sunt disponibile pe iabilet.ro. Fanii care nu reușesc să ajungă la Arenele Romane pot urmări concertul online, pe platforma vstage.ro, iar biletele pentru evenimentul transmis live pot fi găsite tot pe iabilet.ro.

Trupa Vama este formată din Tudor Chirila – voce, Eugen Caminschi – chitară, Gelu Ionescu – claviaturi, Lucian Clopo – tobe, Dan Lucian – bas. Trupa de pop rock s-a format în anul 2006, după destrămarea formației Vama Veche.

CITEȘTE ȘI: Headliner Days, experiență unică pentru fani, la SAGA Festival

Vama Neconvențional – turneu în zece orașe din România

Foto: Vama