Vama Neconvențional – turneu în zece orașe din România

De: Ana Obretin / 21.07.2021, 14:48
Vama Neconvențional - turneu în zece orașe din România

Trupa Vama, care are programat un concert, pe 29 iulie, de la Arenele Romane din București, va susține un turneu național-experiență în zece spații ,,altfel”.

Turneul Vama Neconvențional va însemna nu numai muzică, ci și o ocazie pentru trupă de a se reconecta cu fanii. Formația va concerta în locuri mai puțin obișnuite, unde va crea un spațiu care să găzduiască până la ora show-ului diverse activități recreative, cu implicarea comunităților locale, potrivit unui comunicat remis Apropo.

Spațiile concertelor vor deveni locuri prietenoase unde fanii formației și nu numai ei vor putea să-și petreacă timpul de până la concert într-o atmosferă de vacanță pigmentată cu cafea de specialitate, mâncare gustoasă, cărți, târguri diverse, open sound-check Vama, discuții cu formația adresate celor care vor să înceapă o carieră în muzică și expoziții diverse. Vama își propune astfel să creeze comunități de o zi în jurul muzicii care leagă pe toată lumea.

Membrii trupei Vama spun că le este dor să cânte, dar mai mult decât asta sau poate la fel de mult le este dor să se vadă cu oamenii și, împreună, să se bucure de o zi cu diverse activități și să fie alături de ei.

Castelul Corvinilor din Hunedoara (31 iulie), Cetatea Rupea (7 august), Muzeul Astra din Sibiu (21 august), Cetatea din Oradea (1 august), Cetatea Medievală din Târgu-Mureș (6 august), Faber Community din Timișoara (14 august), Senzoria din Iași (27 august) sunt câteva dintre locurile neconvenționale în care se vor desfășura concertele din turneul național.

Celelalte spații vor fi comunicate ulterior de organizatorii turneului. Concertul de la Sibiu, din Muzeul Astra, se va transmite live pe PRO TV Plus si Voyo.

Prin acest turneu, trupa VAMA își dorește să devină și un ambasador al turismului pentru România. ,,România e o țară frumoasă și poate vă ajutăm să o vedeți prin ochii noștri, ai membrilor trupei Vama și prin acest turneu neconvențional care se va desfășura în locuri minunate din țara noastră, în locuri inedite, dar și în locuri încărcate de istorie”, a mai declarat solistul trupei Vama, Tudor Chirilă.

Biletele sunt disponibile pe www.entertix.ro  și www.iabilet.ro la prețuri cuprinse între 49 de lei și 79 de lei.  În total vor fi puse în vânzare 2.000 de bilete pentru fiecare din cele zece concerte, care se vor desfășura potrivit normelor în vigoare date de autoritățile române.

CITEȘTE ȘI: Headliner Days, experiență unică pentru fani, la SAGA Festival

Biletele pentru Festivalul George Enescu au fost puse în vânzare luni

Foto: Vama