U2 a lansat un cântec inedit, ”Your Song Saved My Life”, compus special pentru animaţia ”Sing 2”

De: Nicoleta Lepădatu / 04.11.2021, 12:43
U2 a lansat un cântec inedit, ”Your Song Saved My Life”, compus special pentru animaţia ”Sing 2”

După ce a făcut teasing pe rețelele de socializare la începutul săptămânii, U2 a lansat ”Your Song Saved My Life”, o melodie originală pe care grupul a înregistrat-o pentru ”Sing 2”, un film muzical animat care va fi lansat în cinematografe pe 22 decembrie.

Bono şi-a împrumutat vocea unuia dintre personajele din acest film. Solistul U2 îl interpretează pe leul Clay Calloway, star rock care s-a retras din activitate dar pe care eroii din film îl îndeamnă să revină pe scenă.

Cântecul se poate auzi pentru o scurtă perioadă în timpul filmului, atunci când fanii încearcă să-l convingă pe reticentul Calloway că muzica lui a salvat, de fapt, vieți, apoi este cântat în întregime în timpul creditelor finale.

”Your Song Saved My Life” este lansat la doi ani după ultimul single al formaţiei, „Ahimsa”, creat cu muzicianul indian AR Rahman. O melodie compusă cu ocazia primului lor concert în india, în septembrie 2019.

Cel mai recent album U2 a apărut în decembrie 2017. Intitulat „Songs of Experience”, discul a fost prezentat ca o compilaţie de „scrisori intime” scrise de Bono care îşi imaginează moartea sa. U2 s-a ocupat în ultimii ani cu „Joshua Tree Tour 2019”, care a omagiat albumul cult din 1987 „The Joshua Tree”.

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI: Bono, de la U2, debutează în animație

Keira Knightley va fi vocea personajului principal din animația „Charlotte”

U2 și Martin Garrix lansează imnul Euro 2020, “We Are The People We’ve Been Waiting