Uma Thurman și Samuel L. Jackson se vor reuni pentru filmul „The Kill Room”

De: Ana Obretin / 05.04.2022, 11:51
Uma Thurman și Samuel L. Jackson se vor reuni pentru filmul

Uma Thurman și Samuel L. Jackson se vor reuni pentru filmul „The Kill Room”. Colegii din „Pulp Fiction” vor face echipă pentru o comedie neagră în care cei doi se întorc pe un teritoriu familiar, asasinilor plătiți.

Povestea a fost scrisă de Jonathan Jacobson și îi urmărește pe un asasin, șeful acestuia (Jackson), un dealer de artă (Thurman), implicați într-o schemă de spălare a banilor. 

CITEȘTE ȘI: Miramax îl dă în judecată pe Quentin Tarantino pentru vânzarea unor NFT-uri „Pulp Fiction”

Cele trei filme preferate ale lui Quentin Tarantino, regizorul „Pulp Fiction”

Nicol Paone va regiza pelicula, iar Jordan Yale Levine, Jordan Beckerman și Jon Keeyes o vor produce, sub umbrela Yale Productions. Producția va începe în această primăvară, în New Jersey și New York.

Paone a spus: „Să ajung să fac ‘The Kill Room’ – un scenariu deja incredibil – cu Uma Thurman și Samuel L. Jackson este dincolo de visurile mele cele mai sălbatice”. „În fiecare moment în care sunt pe ecran, amândoi sunt de invidiat și atrăgători. Le sunt veșnic recunoscător amândurora pentru că au spus da și sunt încântată să aduc la viață acest film alături de Anne Clements și Yale Productions”, a mai spus acesta.

Samuel L. Jackson a dezvăluit recent că preferă să joace în „filmele comerciale” și că gravitează în jurul unor proiecte de care s-a simțit atras când era mai tânăr. Vedeta în vârstă de 73 de ani – care a apărut în francizele „Războiul stelelor” și „Jurassic Park” și are o carieră prolifică în film – a spus: „Nu fac foarte multe studii de personaje cinematografice. Am tendința să fac filme comerciale și pe care aș fi mers să le văd când eram copil, filme care mă fac fericit. Pentru că, cred, oamenii merg la film pentru a fi atrași de bucuria și entuziasmul vieții”.

CITEȘTE ȘI: Primul trailer pentru seria limitată „Super Pumped: The Battle for Uber”, cu Joseph Gordon-Levitt și Uma Thurman, a fost lansat (Video)

Foto: Profimedia Images