Un nou documentar despre DJ Avicii va fi lansat în 2023

De: Ana Obretin / 24.09.2021, 17:03
Un nou documentar despre DJ Avicii va fi lansat în 2023

Un nou documentar despre viața DJ-ului Avicii va fi lansat în 2023. Filmul va include imagini de arhivă și din culise, precum și interviuri cu familia, prietenii, colegii și Avicii însuși.

Vestea a fost anunțată de administratorii averii regretatului producător suedez, pe numele real Tim Bergling. În timp ce titlul filmului încă nu a fost dezvăluit, un comunicat arată că acesta va fi o perspectivă asupra „carierei și a artistului care a definit o epocă și a schimbat lumea muzicii pentru totdeauna, dar și o poveste de aproape, intimă și epică despre succesele sale de neegalat și luptele sale pentru a face față presiunii venite cu celebritatea„. 

Documentarul urmează să fie produs de regizorul și directorul de imagine Björn Tjärnberg și de Candamo Film, împreună cu Televiziunea națională suedeză. Este realizat de regizorul suedez Henrik Burman, scrie NME.

La începutul acestei luni, DJ Avicii a fost onorat de Google cu un Doodle, înainte de ziua în care ar fi împlinit 32 de ani și pentru a marca Săptămâna națională de prevenire a suicidului. Bergling s-a sinucis în 2018.

CITEȘTE ȘI: O biografie a lui DJ Avicii va fi publicată anul acesta

Warner Bros. a cumpărat drepturile asupra unui film despre viața lui Marvin Gaye

Foto: Profimedia Images