Un remake „Singur Acasă/ Home Alone” va avea premiera pe 12 noiembrie

De: Ana Obretin / 13.08.2021, 14:16
Un remake

Un remake al filmului „Singur Acasă/ Home Alone” va avea premiera pe platforma de streaming Disney + pe 12 noiembrie.

La mai bine de 30 de ani de la lansarea primului film, cu Macauley Culkin în rolul principal, franciza „Singur Acasă/ Home Alone” își păstrează încă locul în topul filmelor preferate de Crăciun la nivel mondial. Deși filmele originale nu pot fi înlocuite niciodată, franciza primește o nouă viață pe Disney +, sub forma „Home Sweet Home Alone”, o producție care va fi regizată de Dan Mazer.

Filmul prezintă o distribuție complet nouă, printre care vedeta „The Office” Ellie Kemper, Rob Delaney și Archie Yates, care joacă rolul unui băiat inventiv și răutăcios, ce se trezește lăsat în urmă atunci când familia sa călătorește în Japonia. Potrivit Deadline, filmul va onora povestea originală „Home Alone”, deoarece personajul lui Yates, Max Mercer, trebuie să-și protejeze casa de un cuplu căsătorit care încearcă să recupereze o moștenire neprețuită.

Printre vedetele care mai apar în film se numără Aisling Bea, Kenan Thompson, Tim Simons, Pete Holmes, Devin Ratray, Ally Maki și Chris Parnell, iar scenariul este scris de Mikey Day și Streeter Seidell, pe baza celui original al lui John Hughes.

„Home Sweet Home Alone” va fi lansat exclusiv pe Disney + și marchează primul film dintr-o linie de proiecte pe care Disney și-a propus să le reîmprospăteze după fuziunea cu Fox.

CITEȘTE ȘI: Piers Morgan insistă: Nu sunt doamna cu porumbeii din „Home Alone 2”

Vila din „Home Alone” cu Macaulay Culkin, scoasa la vanzare pentru 2.4 milioane $ (Poze)

Foto: Profimedia Images