Un serial spin-off „Game of Thrones” bazat pe personajul Jon Snow, în dezvoltare la HBO

De: Nicoleta Lepădatu / 17.06.2022, 07:31
Un serial spin-off „Game of Thrones” bazat pe personajul Jon Snow, în dezvoltare la HBO

Un serial spin-off „Game of Thrones” bazat pe personajul Jon Snow este în dezvoltare la HBO, conform publicației Variety.

Kit Harington își va relua rolul de erou preferat al fanilor în serialul live-action al cărei acțiune ar avea loc după evenimentele din „Game of Thrones” – continuând, practic, ceea ce mulți credeau că a fost un sfârșit indubitabil al show-ului extrem de popular.

În ultimul sezon din „Game of Thrones”, Snow și-a dat seama de adevărata sa identitate și că ar putea fi un moștenitor al Tronului de Fier. Seria s-a încheiat cu exilul său din Westeros, în timp ce călărește în Pădurea Bântuită cu Ghost pentru a începe o nouă viață.

Deoarece potențiala serie spin-off a lui Jon Snow ar avea loc după ultimul sezon din „Game of Thrones”, este posibil ca personaje familiare – precum frații săi vitregi Arya Stark (Maisie Williams) și Sansa Stark (Sophie Turner) – să apară în serial.

Viitorul spin-off al HBO, „House of the Dragon”, care are loc cu 200 de ani înainte de seria originală, are premiera pe 21 august. Alte spin-off-uri „Game of Thrones” în dezvoltare includ „Tales of Dunk and Egg”, „10.000 Ships” „ 9 Voyages”, „Flea Bottom” și un serial animat.

Kit Harington a fost nominalizat la două premii Emmy, ca actor în rol secundar și actor în rol principal într-un serial dramă, în timpul petrecut în „Game of Thrones”. După ce serialul s-a încheiat în 2019, Harington a jucat în filmul Marvel „Eternals” în rolul lui Dane Whitman, a apărut într-un episod din „Modern Love” de la Amazon și a fost titularul „Henry V” al lui Shakespeare la Donmar Warehouse din Londra.

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI: „Game of Thrones”: Momentul greu prin care a trecut Emilia Clarke la filmări