”Venom: Let There Be Carnage” a urcat direct pe primul loc în box office-ul românesc în weekendul premierei

De: Nicoleta Lepădatu / 19.10.2021, 07:20
”Venom: Let There Be Carnage” a urcat direct pe primul loc în box office-ul românesc în weekendul premierei

”Venom: Let There Be Carnage” s-a situat pe primul loc în box office-ul românesc de weekend, cu încasări de 1.703.890 de lei la debutul în cinematografe. Continuarea mult mai întunecată a lui ”Venom” din 2018 vine de la Sony Pictures și este separată de Universul cinematografic Marvel Disney, care a livrat recent ”Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings” și ”Black Widow” – alte două filme cu încasări impresionante.

Eddie (Tom Hardy) deja s-a obișnuit cu viața în simbioză, deși traiul cu Venom numai comod nu este. Imprevizibil și mucalit, obraznic și carismatic, se pricepe ca nimeni altul să provoace pe toată lumea. Doar nu se împiedică un extraterestru aparte de un reporter obraznic și cu gura mare care-i servește drept gazdă! Mai ales când i-e foame! Doar că acum nu se mai ciondănesc non-stop doar între ei: când reporterul are șansa istorică de a-i lua un interviu lui Cletus (Woody Harrelson), Venom (până acum, fără rival) face cunoștință cu un nou simbiot, mult mai puternic și mai agresiv: Carnage – arma prin care asasinul în serie încarcerat de mulți ani vrea să semene haos în lume pentru a se răzbuna pentru suferințele îndurate. Creatura dezlănțuită își extinde în fiecare secundă arsenalul, are abilități nemaivăzute, se cațără, se târăște, se regenerează rapid! Filmul în regia lui Andy Serkis îi are în rolurile principale pe Tom Hardy, Michelle Williams, Woody Harrelson.

„No Time to Die/Nu e vreme de murit”, cel mai recent film din seria „Bond” coboară pe locul al doilea în box office-ul românesc, cu încasări de 64.128 de lei.

„No Time To Die” a fost cel mai aşteptat film din seria James Bond, a fost lansat după o amânare de 18 luni provocată de pandemie și este filmul în care Daniel Craig joacă pentru ultima dată rolul celebrului spion, după 16 ani în care l-a întruchipat.

Acțiunea din ”No Time to Die/Nu e vreme de murit” are loc la cinci ani după “Spectre”, premisa de la care pornește noul film din seria 007 fiind că super agentul s-a retras din viața agitată. Însă, clipele sale de liniște sunt brusc întrerupte când Felix Leiter, un vechi prieten din CIA, apare în peisaj și îi cere ajutorul. Deodată, o misiune aparent simplă, de extragere a unui om de știință răpit, se transformă într-una cu mult mai periculoasă decât era de așteptat și îl poartă pe Bond pe urma unui răufăcător misterios care e înarmat cu o nouă tehnologie de luptă ce poate avea efecte devastatoare asupra omenirii.

Pe locul al treilea, cu încasări de 125.745 de lei se află în această săptămână ”The Addams Family 2”. În această continuare a animației din 2019, Morticia și Gomez sunt deranjați de faptul că Wednesday și Pugsley cresc și nu mai vor să petreacă timp cu restul familiei. Pentru a-și reclădi legăturile de familie, decid să plece toți cu camperul lor bântuit într-o vacanță. Aventura prin America îi aduce în tot felul de situații hilare, cu personaje stranii.

Topul 10 al filmelor cu cele mai mari încasări în weekend în cinematografele românești mai are în componență filmele: ”The Last Duel”, al lui Ridley Scott, cu încasări de 97.750, ”The Boss Baby: Afaceri de familie‟ (46.410 lei), „Zăpadă, Ceai și Dragoste” (31.636 de lei), „Complet necunoscuți” (21.834 de lei), „Luca”  (20.716 lei), “ Shang-Chi și legenda celor zece inele/ Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings”, de Destin Cretton (18.610lei) și , „Patrula cățelușilor – Filmul/ PAW Patrol: The Movie‟, de Cal Brunker (18.297 lei).

Foto: outnow.ch

CITEȘTE ȘI: ”Venom: Let There Be Carnage” a urcat direct pe primul loc în box office-ul nord-american în weekendul premierei