Victoria’s Secret si cinci lucruri pe care nu le cunosteai

Apropo.ro / 27.06.2008, 13:45
Victoria's Secret si cinci lucruri pe care nu le cunosteai
Desi numele de Victoria's Secret este asociat lenjeriei sexy, astazi brandul pune la dispozitia femeilor si alte numeroase articole vestimentare

Desi numele de Victoria’s Secret este asociat cu faimoasa lenjerie sexy, astazi brandul pune la dispozitia femeilor din intreaga lume numeroase alte articole vestimentare, accesorii dar si produse de ingrijire.

Compania are in jur de 1003 magazine si in fiecare an trimite mai mult de 400 de milioane de copii ale faimosului catalog prin mail.

O simpla aparitie in prezentarile casei de moda reprezinta o onoare, dar adevaratul privilegiu este sa fii "Inger " Victoria’s Secret. Atat in trecut cat si in prezent rolul de Inger a fost interpretat de modele cunoscute precum Tyra Banks, Adriana Lima, Rebecca Romijn, Gisele Bundchen, Helena Christensen si Stephanie Seymour, care sunt fara indoiala cele mai celebre modele din industria modei.

Iata 5 lucruri pe care nu le stiai despre Victoria’s Secret:

1. Satul de umilinta la care era supus ori de cate ori dorea sa cumpere lenjerie iubitei lui, Ray Raymund a creat Victoria’s Secret in anul 1977 prin deschiderea primului magazin in Centrul Comercial Stanford in Palo Alto, California. Dupa ce a mai deschis cateva magazine si a lansat un catalog, Raymund a scos compania la vanzare, achizitionata in cele din urma de Limited Brands.
In 1993, Limited face din Victoria’s Secret un brand recunoscut la nivel national, in timp ce noua afacere a lui Raymund da faliment. In urma acestui soc, Ray s-a sinucis aruncandu-se de pe podul Golden Gate.

2.Cine este Victoria? Numele brandului vine de la Regina Victoria, regina a Angliei in secolul 19, primul magazin fiind amenajat in spiritul unui boudoir Victorian.

3.Ed Ratzel, directorul de marketing al companiei, a dezvaluit recent pentru revista Forbes ca in fiecare luna este nevoit sa refuze numeroase femei celebre care doresc sa intre in rolul onorabilului Inger.

4. Majoritatea cadrului executiv al companiei este compus din femei. In alegerea modelelor care promoveaza imaginea companiei se pune foarte mult accent pe opinia membrelor sexului feminin. Doi dintre Ingerii companiei, Tyra Banks si Heidi Klum, sunt doua modele faimoase care se bucura de simpatia femeilor deoarece sunt cu picioarele pe pamant si nu se lauda cu frumusetea lor ( probabil ca din acest motiv Naomi Campbell nu a fost niciodata Inger).

5. In fiecare an show-ul televizat Victoria’s Secret se bucura de un numar mare de fani. Pe langa fani exista insa si persoane care nu sunt de acord cu acest spectacol, Asociatia Familiilor Americane (FCC) fiind de parere ca show-ul este indecent si obscen. Din acest motiv prezentarea este difuzata la o ora mai tarzie.

 

Citeste si:

Poze nud, la licitatie

Poze nud, la licitatie

Poze nud ale celebrelor Gisele Bundchen , Kate Moss si Brigitte Bardot sunt scoase la licitatie de faimoasa casa Christie’s din New York.
Underneath your clothes

Underneath your clothes

Eleganta sta in tot si mai cu seama in lucrurile care nu se vad. O lenjerie bine aleasa completeaza o femeie bine imbracata.
Cum sa iti maresti sanii fara operatie estetica

Cum sa iti maresti sanii fara operatie estetica

Tinerele femei din Marea Britanie fac adevarate crize cand vine vorba de formele corpului, mai ales de marimea sanilor. Fata de anul trecut, numarul tinerelor care recurg…
Gisele Bundchen, cel mai bine platit manechin

Gisele Bundchen, cel mai bine platit manechin

Supermodelul Gisele Bundchen conduce clasamentul celor mai bine platite manechine din lume cu un salariu de 35 de milioane de dolari in 2007, publica site-ul revistei For…

Jocul zilei

Clipul zilei

Tornado Blonda de la DEX – ep. 2
Ghideaza-ti tornada si distruge totul in cale pentru a trece la nivelul urmator Cuvinte cheie: blonda dex
Incearca cele mai tari jocuri online Vezi cele mai tari clipuri de azi
Incearca si jocurile marca Apropo Uploadeaza rapid clipul tau
Comenteaza trimite pe ym printeaza

Â