Vin Diesel va juca într-o adaptare pentru marele ecran a jocului “Rock ‘Em Sock ‘Em Robots”

De: Loredana Toma / 22.04.2021, 18:05
Vin Diesel va juca într-o adaptare pentru marele ecran a jocului “Rock 'Em Sock 'Em Robots”

Actorul Vin Diesel a bătut palma cu studiourile de film Universal Pictures și Mattel Films pentru o adaptare live-action a jocului “Rock ‘Em Sock ‘Em Robots”.

Diesel va juca în film, dar va avea și rolul de producător prin compania sa, One Race Films.

Povestea unei legături ciudate om-robot

Scenariul este scris de Ryan Engel (“Rampage”) și urmărește povestea unui tată și a fiului său care dezvoltă o legătură neobișnuită cu o mașină avansată de război. Până în prezent, nu s-a stabilit cine se va ocupa de regia noului film.

Jocul “Rock ‘Em Sock ‘Em Robots” a fost lansat pentru prima oară în 1966 și de atunci a devenit un nume emblematic în domeniu, fiind inspirat de un joc de box care l-a adus în arenă pe Red Rocker împotriva lui Blue Bomber. Meciul a fost prezentat în filme, show-uri TV și reclame în ultimele cinci decenii.

“Să produc o adaptare după clasicul joc ‘Rock ‘Em Sock ‘Em Robots’ cu parteneri precum Mattel și Universal este un lucru absolut fantastic”, a precizat Diesel într-o declarație de presă, potrivit The Hollywood Reporter.

Vin Diesel poate fi urmărit în producția “Bloodshot”, dar și în rolul lui Dominic Toretto în “F9”, parte a francizei  “Fast & Furious”, care va fi lansată pe 19 mai. În plus, actorul va mai juca în “Guardians of the Galaxy Vol. 3”, dar și în “Avatar 2”, care va avea lansarea în decembrie 2022.

CITEȘTE ȘI: De nerecunoscut! Cât de tare a putut să se îngraşe Vin Diesel

Emoţionant! Ce a făcut Vin Diesel în memoria lui Paul Walker – FOTO

Bradley Cooper, din nou în rol de regizor, dar într-un film

Al doilea film “Downton Abbey” va avea premiera pe 22 decembrie

Foto: Profimedia Images