Warner Bros. a luat în considerare înlocuirea lui Amber Heard în „Aquaman 2”

De: Nicoleta Lepădatu / 25.05.2022, 08:26
Warner Bros. a luat în considerare înlocuirea lui Amber Heard în „Aquaman 2”

Președintele DC Films a declarat că studioul a luat în considerare să o înlocuiască pe Amber Heard pentru „Aquaman 2”, pentru că nu are chimie cu starul Jason Momoa.

Heard face încă parte din distribuția continuării „Aquaman,” dar avocații ei au susținut că aproape și-a pierdut jobul și că nu a putut renegocia pentru mai mulți bani din cauza reacțiilor la acuzațiile ei de abuz domestic împotriva lui Johnny Depp. Amber Heard solicită 100 de milioane de dolari într-un proces de defăimare împotriva lui Johnny Depp.

Walter Hamada, șeful DC de la Warner Bros., a fost primul martor chemat de partea lui Depp în timp ce încerca să respingă cererea lui Heard în instanța din Fairfax, Virginia. Hamada a spus totuși că acuzațiile de abuz nu au jucat niciun rol în deciziile de casting în „Aquaman 2”.

Cu toate acestea, el a declarat că studioul a întârziat să ia o decizie timp de câteva săptămâni, deoarece s-a gândit dacă să reformeze rolul Merei, care are o relație amoroasă cu Aquaman în primul film.

„Nu aveau prea multă chimie împreună”, a spus Hamada. „Din punct de vedere editorial, au reușit să facă acea relație să funcționeze în primul film, dar a existat îngrijorarea că a fost nevoie de mult efort pentru a ajunge acolo.”

Hamada a spus că mare parte din chimie a fost creată în post-producție, folosind „magia filmului”. El a mai afirmat că nu este neobișnuit ca doi actori să nu aibă chimie. „O știi când o vezi și chimia nu era acolo”, a spus el.

Amber Heard a fost plătit cu 1 milion de dolari pentru primul „Aquaman” și cu 2 milioane de dolari pentru continuarea acestuia. Acea remunerație era în concordanță cu contractul ei inițial, dar agentul lui Heard a mărturisit că ar fi trebuit să poată renegocia pentru mai mulți bani datorită succesului global al primului film.

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI: O petiție pentru eliminarea lui Amber Heard din „Aquaman 2” a strâns peste 2 milioane de semnături