O petiție pentru eliminarea lui Amber Heard din „Aquaman 2” a strâns peste 2 milioane de semnături

De: Ana Obretin / 28.04.2022, 11:57
O petiție pentru eliminarea lui Amber Heard din

O petiție prin care se cere ca actrița Amber Heard să fie eliminată din distribuția viitorului film „Aquaman 2” a strâns peste două milioane de semnături, pe fondul procesului pentru defăimare pe care i l-a intentat fostul soț, Johnny Depp.

Petiția de pe platforma Change.org a fost postată în decembrie 2019, la câteva luni după ce Depp și-a dat în judecată fosta soție. Dar campania a luat amploare pe măsură ce au apărut mai multe detalii despre căsătoria cuplului.

CITEȘTE ȘI: Moment viral cu Johnny Depp, care a desenat ceva în timpul procesului cu Amber Heard (VIDEO)

Amber Heard îl acuză pe Johnny Depp de agresiuni sexuale, în debutul unui nou proces

Johnny Depp a văzut, cap-coadă, doar unul dintre filmele în care a jucat. Alegerea e surprinzătoare

Săptămâna trecută, o înregistrare audio a fost prezentată juriului, iar în aceasta Heard putea fi auzită recunoscând că l-a lovit pe Depp. Actorul american a depus mărturie în acest proces, pe parcursul mai multor zile. Starul francizei „Pirații din Caraibe” a declarat instanței că se consideră o victimă a abuzului domestic.

„Bărbații sunt victimele abuzului domestic, la fel ca și femeile. Acest lucru trebuie să fie recunoscut și trebuie să fie luate măsuri pentru a preveni celebrarea unui abuz cunoscut în industria divertismentului”, se arată în petiție. „Faceți un lucru corect. Eliminați-o pe Amber Heard din ‘Aquaman 2’”. În petiție se citează incidente precum cel în care Heard l-ar fi lovit în față pe Depp de două ori, precum și unul în care actrița i-a tăiat un deget de la o mână fostului soț în timp ce se aflau în Australia.

Petiția a fost creată de Jeanne Larson și adresată DC Entertainment și Courtney Simmons, șeful departamentului de PR de la DC Warner Bros. A devenit populară după ce s-a aflat că Johnny Depp urma să fie înlocuit de Mads Mikkelsen în filmul „Fantastic Beasts 3” și de atunci a cunoscut o nou[ amploare în timpul procesului. În petiție se mai spune: „De la divorțul lui Heard de Johnny Depp, ea a luptat sistematic pentru a-l distruge pe Depp la Hollywood, repetând mai multe povești despre incidente false în care de fapt ea l-a abuzat pe Johnny Depp, dar a mințit și a creat povești false despre el ca fiind abuzatorul”.

CITEȘTE ȘI: „Johnny vs Amber”: documentarul în două părți despre deteriorarea și colapsul relației dintre Johnny Depp şi Amber Heard, comandat de Discovery

Foto: Profimedia Images