Warner TV va fi lansat în România sâmbătă, sub sloganul „Entertainment Nelimitat”

De: Ana Obretin / 19.10.2021, 10:09
Warner TV va fi lansat în România sâmbătă, sub sloganul

Warner TV va fi lansat oficial în acest weekend în România. Din 23 octombrie, postul de televiziune care va înlocui TNT, în cadrul unui amplu proces de rebranding la nivel european, promite „Entertainment Nelimitat”.

Warner TV aduce telespectatorilor conținut premium, blockbustere și seriale apreciate în întreaga lume, garantând o experiență de divertisment variată și uimitoare.

Producții uriașe precum trilogia „Stăpânul Inelelor” (”The Lord of the Rings”), „Cavalerul Negru” (”The Dark Night”), „Sucker Punch: : Evadare din realitate” (”Sucker Punch”), maraton „Destinație Finală” (”Final Destination”) și „Coșmar pe Elm Street” (”A Nightmare on Elm Street”), dar și filme care au făcut istorie precum „Dirty Dancing” și „Operation Pacific”, toate se vor regăsi în grila Warner TV România.

Warner TV a fost deja introdus cu succes în Franța și Germania și se poziționează astfel ca parte din unul dintre cele mai cunoscute branduri media din lume, Warner Bros. Utilizarea numelui Warner Bros., care este reprezentativ pentru povestea sa unică, pentru conținutul său de calitate îndrăgit la nivel mondial și pentru storytelling-ul remarcabil, va duce, de asemenea, la o creștere a gradului de conștientizare a mărcii, potrivit unui comunicat remis Apropo de televiziune.

CITEȘTE ȘI: Disney și Sony au semnat un acord masiv în urma căruia filme ca „Spider-Man” vor fi difuzate pe Disney+

Netflix: Franciza „Squid Game” va genera circa 900 de milioane de dolari

Marion Rathmann, vicepreședinte Entertainment Channels în Germania, Polonia, România și Marea Britanie la WarnerMedia declară: „Warner Bros este o marcă mult mai cunoscută, iar rebrandingul ne va ajuta să facem postul de televiziune accesibil unui public și mai larg. Și asta pentru că aproape niciun alt brand nu reprezintă o poveste creativă și autentică la nivel global. Cu producțiile noastre programate pentru această toamnă, oferim spectatorilor și fanilor noștri «Entertainment Nelimitat» sub marca Warner TV. ”

Ce este WarnerMedia, compania care deține Warner TV

WarnerMedia este o companie lider în domeniul mass-media și al divertismentului care creează și distribuie conținut premium și popular dintr-o gamă diversă de povestitori și jurnaliști talentați, către audiențe globale, prin brandurile sale, inclusiv: HBO, HBO Now, HBO Max, Warner Bros., TNT, TBS, truTV, CNN, DC, New Line, Cartoon Network, Adult Swim, Turner Classic Movies și altele. Organizația include, de asemenea, suita Xandr de soluții avansate de publicitate concepute pentru a ajuta la îmbunătățirea publicității pentru mărci, editori și consumatori.  WarnerMedia face parte din AT&T Inc. (NYSE: T).

CITEȘTE ȘI: Scarlett Johansson a ajuns o înțelegere cu Disney în procesul pentru „Black Widow”

Netflix lansează o colecție de povești despre sustenabilitate, „Together for Our Planet”

Foto: Warner TV România