Chris Evans este Buzz Lightyear, din „Toy Story”, într-un film despre originea personajului

De: Ana Obretin / 28.10.2021, 11:18

Actorul Chris Evans, cunoscut drept „Căpitanul America”, și-a împrumutat vocea lui Buzz Lightyear în viitorul film despre originea personajului din franciza „Toy Story” produs de Pixar.

Trailerul filmului SF animat „Lightyear”, având pe coloana sonoră piesa lui David Bowie „Starman”, a fost lansat miercuri și a adunat deja aproape 500.000 de vizualizări.

CITEȘTE ȘI: Chris Evans și Scarlett Johansson vor juca în filmul de aventuri „Ghosted”, pentru Apple

Anthony Mackie va juca în filmul Marvel „Captain America 4”

„Lightyear” nu urmărește aventurile jucăriei din „Toy Story” a cărei voce îi aparține actorului Tim Allen. Filmul îl prezintă pe astronautul „real” ale cărui aventuri au inspirat linia de produse văzută în franciza lansată în 1995. În trailer, adevăratul Lightyear se pregătește pentru ceea ce va fi cu siguranță o misiune spațială periculoasă și provocatoare. Se urcă la bordul unei navete spațiale, cu un echipaj de control de la sol care urmărește cu emoție în timp ce el pleacă în cosmosul necunoscut.

Printre viitoarele proiecte ale lui Chris Evans se numără aventura de spionaj „The Grey Man”, care îl reunește cu regizorii „Avengers” Joe și Anthony Russo. De asemenea, apare în „Don’t Look Up” al lui Adam McKay, cu Leonardo DiCaprio și Jennifer Lawrence, care va avea premiera la sfârșitul acestui an.

„Lightyear” va avea premiera în cinematografe pe 17 iunie 2022, scrie Variety

Seria „Toy Story”, al cărei al patrulea film a fost lansat în 2019, ocupă locul 20 în topul francizelor cinematografice cu cele mai mari încasări, după ce a vândut bilete de peste 3 miliarde de dolari. Totodată, ocupă locul 4 în topul francizelor animate cu cele mai mari încasări, după „Despicable Me”, „Shrek” și „Ice Age”.

CITEȘTE ȘI:  Edward Norton și Dave Bautista i se alătură lui Daniel Craig în „Knives Out 2”

Foto: Profimedia Images