O înregistrare rară a unei piese cântate în 1965 de David Bowie va fi scoasă la licitație

De: Nicoleta Lepădatu / 15.12.2021, 07:27
O înregistrare rară a unei piese cântate în 1965 de David Bowie va fi scoasă la licitație

Înregistrarea unei piese vechi de 56 de ani cântate în 1965 de David Bowie ar putea fi vândută joi, la o licitaţie din Anglia, pentru mii de lire sterline, conform publicației Variety.

Piesa, intitulat „I Want Your Love” şi înregistrat în 1965 de David Bowie, adolescent pe atunci, şi grupul The Lower Child, a fost scris de John Dee şi Jack Tarr şi produs de Shel Talmy, care a mai lucrat cu The Kinks şi The Who, pentru piese ca „You Really Got Me”, „Sunny Afternoon”, „My Generation”, „I Can’t Explain”, şi pentru două dintre primele single-uri ale lui Bowie, care la acea vreme cânta sub propriul nume, în Davy Jones and the Lower Third.

El a adoptat numele Bowie un an mai târziu, după ce David Jones de la The Monkees a devenit celebru.

Materialul discografic este aşteptat să fie vândut pentru 8.000 – 12.000 de lire sterline în licitaţia de la Wessex Auction Rooms.

Aceeaşi casă de licitaţii a vândut alte două înregistrări puţin cunoscute ale lui David Bowie din perioada respectivă – una din 1966, „I Do Believe I Love You”, şi una din 1967, „Run Piper Run”.

Cumpărătorul nu va avea dreptul asupra înregistrări sau de publicare a ei. Înregistrarea provine din arhiva producătorului şi reprezintă mai degrabă un demo.

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI: Un album al lui David Bowie care nu a fost lansat oficial în timpul vieţii acestuia va fi scos pe piaţă cu o zi înainte de data la care cântăreţul ar fi împlinit 75 de ani

 

Tags: