A ajuns la spital! Andreea Bălan: „Perfuzii, regim…”

De: Cristiana Trifu / 07.09.2018, 14:40
A ajuns la spital! Andreea Bălan:
Andreea Bălan este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi şi jurată în cadrul show-ului ”Te cunosc de undeva!”.

Cântăreaţa  a dezvăluit că a trecut de curând şi printr-o întâmplare neplăcută cu fetiţa ei, Ella, care a trebuit să fie internată în spital după ce a luat contact cu un virus.

„Un virus, norovirus, un virus care aparent se răspândeşte foarte rapid la copii şi a fost internată cu vomă, diaree, cu tot felul de simptome de acest gen şi a trebuit să stăm trei zile în spital cu ea. Pentru noi a fost foarte greu. Eu veneam după multe concerte. Când am ajuns acasă de la concert am mers direct la spital. I-am pus perfuzii, au ţinut-o sub regim, nu a mâncat, i-a fost foarte rău, când şi-a mai revenit mi s-a făcut şi mie rău. Din păcate a trebuit să îmi pun şi eu perfuzii ca să îmi revin. Aici mi s-a spart vena. (..) În urma analizelor eu nu aveam acest virus. Starea mea de rău era de la epuizarea fizică din ultimele săptămâni. Astăzi suntem acasă, suntem bine, este prima zi liberă după foarte mult timp. Profităm de această zi minunată să stăm acasă!”, a povestit Andreea Bălan, în vlogul personal.