A fost lansat trailerul oficial al filmului „Oppenheimer” al lui Christopher Nolan (Video)

De: Nicoleta Lepădatu / 28.07.2022, 16:23
A fost lansat trailerul oficial al filmului „Oppenheimer” al lui Christopher Nolan (Video)

Trailerul oficial al filmului „Oppenheimer” al lui Christopher Nolan a ajuns online după ce a debutat exclusiv în cinematografe weekendul trecut. Universal Pictures a încărcat scurtul teaser pe platforme precum YouTube și Twitter, dar clipul este redat doar într-o buclă continuă de flux live deocamdată.

„Oppenheimer” îl are pe Cillian Murphy, colaboratorul de multă vreme al lui Nolan, în rolul fizicianului teoretician J. Robert Oppenheimer, directorul Proiectului Manhattan și „părintele bombei atomice”.

Nolan a adunat o distribuție de stele pentru „Oppenheimer”. Alături de Murphy mai joacă Emily Blunt, Robert Downey Jr., Matt Damon, Florence Pugh, Rami Malek, Benny Safdie, Josh Hartnett, Dane DeHaan, Jack Quaid, Matthew Modine, Alden Ehrenreich, David Krumholtz, Michael Angarano și Kenneth Branagh.

„Oppenheimer” îl are pe Murphy în rolul principal al unui film regizat de Nolan pentru prima dată, după ce a avut roluri secundare în „Batman Begins”, „Inception”, „Dunkirk” și multe altele. Actorul a ignorat detaliile de fond ale științei bombei atomice în timp ce se pregătea să joace în „Oppenheimer”.

„M-am pregătit pentru rol citind foarte mult”, a spus Murphy la începutul acestui an. „Sunt interesat de om și de ceea ce inventarea bombei atomice îi face individului. Mecanica, felul în care este construită și funcționează bomba, asta nu este chiar pentru mine – nu am capacitatea intelectuală de a le înțelege, dar aceste personaje contradictorii sunt fascinante.”

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI: Robert Downey Jr. şi Matt Damon vor juca în lungmetrajul lui Christopher Nolan, ”Oppenheimer”