ABBA a lansat melodia „Just A Notion”, al treilea single de pe albumul „Voyage” (Video)

De: Nicoleta Lepădatu / 22.10.2021, 16:45
ABBA a lansat melodia

Formația suedeză ABBA a lansat al treilea single de când și-au anunțat reunirea luna trecută, o melodie exuberantă intitulată ”Just A Notion”, care va apărea pe viitorul album ”Voyage”, care are lansarea pe 5 noiembrie.

Cu o linie melodică care aminteşte de hiturile formaţiei din anii ’70, „Just A Notion” poate fi ascultată pe Spotify şi Youtube de vineri dimineaţa.

Influenţa anilor ’70 nu este întâmplătoare: piesa a fost înregistrată în 1978, însă Agnetha, Bjorn, Benny şi Anni-Frid au renunţat la ea la acea vreme.

Piesa ”Just A Notion” urmează melodiilor „I Still Have Faith in You” şi „Don’t Shut Me Down”, lansate la începutul lunii septembrie – primele piese noi scoase de grupul suedez după o pauză de aproape patru decenii.

La începutul aceleiaşi luni, membrii trupei au anunţat că se vor reuni în 2022 pentru un concert în care cei patru componenţi ai formaţiei nu vor apărea pe scenă, ci vor fi prezenţi prin intermediul unor holograme.

Noul album al trupei, intitulat „Voyage”, va putea fi ascultat din data de 5 noiembrie. Acesta va conţine în total zece melodii, inclusiv cele trei lansate deja.

Piesa ”Don’t Shut Me Down” a fost deja ascultată de peste 25 de milioane de ori pe Spotify, iar „I Still Have Faith in You”, de peste 15 de milioane de ori.

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI: ABBA s-a întors în Top 10 după aproape 40 de ani

ABBA se întoarce după 40 de ani cu un album nou și un turneu de holograme (VIDEO)

ABBA lansează noi piese săptămâna viitoare, după aproape 40 de ani

Legendarul grup ABBA va reveni în 2021 cu noi piese, după 40 de ani

Tags: