Actrița Anne Heche este în stare stabilă după un accident de mașină grav

De: Ana Obretin / 07.08.2022, 10:23
Actrița Anne Heche este în stare stabilă după un accident de mașină grav

Actrița americană Anne Heche este în stare stabilă, după ce a fost internată în spital, vineri, în urma unui accident în care mașina ei s-a izbit de o casă și a luat foc.

„Anne este în prezent în stare stabilă”, a declarat purtătorul ei de cuvânt pentru The Hollywood Reporter. „Familia și prietenii ei vă cer să vă rugați pentru ea și să-i respectați intimitatea în această perioadă dificilă”, a mai spus acesta. Actrița în vârstă de 53 de ani va rămâne în spital o perioadă.  

Starul a intrat în viteză cu mașina ei într-o casă din zona Mar Vista, din Los Angeles, vineri, a declarat ofițerul de poliție din Los Angeles, Tony Im. Mașina s-a oprit în interiorul casei cu două etaje și a declanșat un incendiu. 60 de pompieri s-au luptat cu flăcările mai mult de o oră, a declarat Departamentul de Pompieri din Los Angeles. Nu au fost raportați alți răniți și nu au fost efectuate arestări. Poliția a deschis o anchetă.

CITEȘTE ȘI: Actori care au făcut roluri foarte bune în filme slabe sau mediocre

5 actori mari a căror carieră a intrat în declin spre bătrânețe

Originară din Ohio, Heche a devenit cunoscută cu un rol în serialul NBC „Another World”, unde a jucat din 1987 până în 1991. A câștigat un premiu Daytime Emmy pentru acest rol. La sfârșitul anilor 1990, a devenit unul dintre cei mai mari actori de la Hollywood, apărând constant pe copertele revistelor și în filme cu buget mare. Ea a jucat împreună cu Johnny Depp în „Donnie Brasco”, din 1997, cu Tommy Lee Jones, în „Volcano”, din 1997, cu Harrison Ford, în filmul din 1998 „Six Days, Seven Nights”, cu Vince Vaughn și Joaquin Phoenix în filmul „Return to Paradise”, din 1998, dar și în „I Know What You Did Last Summer” (1997).

Relația ei cu Ellen DeGeneres, din 1997 până în 2000, i-a sporit faima. În toamna anului 2000, la scurt timp după ce ceele două s-au despărțit, Heche a fost internată în spital după ce a bătut la ușa unui străin într-o zonă rurală de lângă Fresno, California. Autoritățile au spus că ea părea dezorientată și le-a vorbit incoerent oamenilor de acolo. Într-un articol publicat în anul următor, „Call Me Crazy”, Heche a vorbit despre luptele ei de-a lungul vieții cu sănătatea mintală și despre o copilărie plină de abuzuri. 

CITEȘTE ȘI: Jason Momoa, implicat într-un accident rutier; cum se simte actorul

Arnold Schwarzenegger, implicat într-un accident rutier grav. Care este starea actorului

Foto: Profimedia Images