Adele a cumpărat conacul lui Sylvester Stallone, pentru 58 de milioane de dolari

De: Ana Obretin / 03.01.2022, 16:46
Adele a cumpărat conacul lui Sylvester Stallone, pentru 58 de milioane de dolari

Cântăreața britanică Adele a cumpărat un conac ce a fost construit pentru Sylvester Stallone pe înălțimile din Beverly Hills, Los Angeles, pentru 58 de milioane de dolari.

„Este o afacere bună”, potrivit unui agent imobiliar intervievat de TMZ. Prețul inițial a fost stabilit la 110 milioane de dolari și apoi, din lipsă de cumpărător, la 80 de milioane de dolari, ceea ce înseamnă că Adele a avut o reducere considerabilă.

Proiectată în 1994, de Richard Landry, proprietatea, care a fost supranumită „Casa pe care a construit-o Rocky”, constă într-o vilă contemporană cu două etaje, amplasată pe un teren întins pe 14.164 de metri pătrați. Casa are 6 dormitoare și 9 băi, inclusiv un dormitor matrimonial somptuos cu saună, hamam, 2 dormitoare cu baie privată și o bucătărie complet utilată. Nivelul principal al conacului include 2 săli de duș, 2 săli de mese, o bucătărie imensă, un birou, o sală de cinema, o sală de sport și un bar, cu uși din oțel din podea până în tavan, care se deschid spre o grădină imensă cu piscină infinity, plus un garaj pentru 8 mașini.

De cealaltă parte, actorul Sylvester Stallone nu a rămas o persoană fără adăpost. S-a mutat deja într-o nouă locuință pe malul apei, anul trecut. Reședința situată în Miami a costat 35 de milioane de dolari. 

CITEȘTE ȘI: Adele: „30” este primul album cu peste 1 milion de unități vândute în SUA în ultimul an

Adele și Ed Sheeran, printre starurile care conduc topul nominalizărilor la BRIT Awards

Sylvester Stallone, la primul rol regulat într-un serial din carieră

Foto: Profimedia Images