Al Pacino vrea ca Timothée Chalamet să-i preia rolul în continuarea „Heat”

De: Ana Obretin / 21.06.2022, 12:34
Al Pacino vrea ca Timothée Chalamet să-i preia rolul în continuarea

Regizorul-scenarist Michael Mann lansează pe 9 august o continuare a celebrului său film „Heat”, cu Al Pacino și Robert de Niro, sub forma unui roman, intitulat „Heat 2”.

Cartea va urmări viețile criminalului Neil McCauley (Robert De Niro) și detectivului obsesiv Vincent Hanna (Al Pacino) înainte și după evenimentele filmului lansat în 1995. Când a fost întrebat cine l-ar putea juca pe Hanna într-o potențială adaptare cinematografică a noului roman, Pacino a făcut o sugestie care a fost întâmpinată cu aplauze.

CITEȘTE ȘI: Actori care au făcut roluri foarte bune în filme slabe sau mediocre

TOP 5: Continuări de filme populare care nu ar fi trebuit făcute. Chiar avem nevoie de 6 „Singur acasă”?

„Timothée Chalamet”, a spus Pacino, aflat la un eveniment care a avut loc la United Palace Theatre din New York. „Vreau să spun, el este un actor minunat. Arată grozav”, a spus acesta. Timothée Chalamet este unul dintre actorii tineri de succes ai acestei epoci. Pentru rolul din „Call me by your name”, el a fost nominalizat la Oscar. El a jucat recent în filme ca „Dune”, de Denis Villeneuve, și „The French Dispatch”, de Wes Anderson.

Evenimentul a avut rolul de a marca a 25-a aniversare a filmului, în cadrul Festivalului Tribeca, iar printre participanți s-au numărat superstarurile din epocă Pacino și De Niro, precum și producătorul Art Linson. Aniversarea a fost amânată cu doi ani din cauza restricțiilor impuse în contextul pandemiei.

CITEȘTE ȘI: 10 filme biografice cu muzicieni (Video)

10 filme preferate ale starurilor favorite de la Hollywood (Video)

Pacino și De Niro au fost întâmpinați cu ovații în picioare atunci când au urcat pentru prima dată pe scenă. „Ideea ca aceștia doi să joace în acest film este ceva despre care aproape oricine ar spune: „E o idee bună”, și-a amintit Linson. Atunci când actorii au fost întrebați dacă au făcut vreo documentare pentru a se pregăti pentru rolurile lor, De Niro s-a uitat la Pacino și a ridicat din umeri. „Am jefuit câteva bănci”, a spus De Niro cu un zâmbet jucăuș.

Întrebat dacă un film ca „Heat” ar mai putea fi realizat ]n peisajul cinematografic actual, Art Linson a răspuns: „Vreau să spun, acum se fac multe filme mai proaste decât „Heat”, așa că de ce nu s-ar putea face „Heat” acum?”. Deși recunoaște că lumea s-a schimbat, Pacino a spus că el crede că serviciile de streaming sunt încă interesate să facă blockbustere cu buget mare. „Netflix a făcut „The Irishman”, așa că este realizabil, dar este încă greu”, a spus Pacino. „Aș crede că Netflix, Amazon sau unul dintre ei ar putea face o superproducție precum „Heat” și ar fi dispuși să o facă”, a mai spus acesta, potrivit Variety.

CITEȘTE ȘI:

FOTO: Le-ai recunoaște pe stradă? Cum arătau în tinerețe 7 celebrități de talie mondială

Foto: Profimedia Images