Alicia Keys a lansat trailerul documentarului despre ea, „Noted: Alicia Keys The Untold Stories”

De: Ana Obretin / 17.09.2021, 15:37
Alicia Keys a lansat trailerul documentarului despre ea,

Cântăreața Alicia Keys a lansat trailerul seriei documentare „Noted: Alicia Keys The Untold Stories”.

„Îmi expun toate secretele și mă simt foarte incomod să fiu expusă – dar cred că nu mă mai simt atât de mult”, spune câștigătoarea a 15 premii Grammy, în vârstă de 40 de ani, în producția YouTube Originals. Seria documentară este alcătuită din show-uri semnificative, amintiri și conversații pe care Keys le-a purtat cu familia, prietenii și colaboratorii, oferind astfel informații despre lumea ei.

„În această călătorie pe care o fac – ca artist, ca mamă, ca soție, mă lupt mereu să nu sacrific nicio parte din mine pentru succes. Deci, ce vrei să știi?”, spune artista, potrivit People.

Toate cele patru episoade din „Noted: Alicia Keys The Untold Stories” vor avea premiera gratuită la nivel global pe 30 septembrie, pe canalul YouTube al artistei. Seria este produsă de Westbrook Media.

În prezent, starul se pregătește pentru lansarea celui de-al optulea album de studio. Duminică la gala MTV Video Music Awards, Keys a interpretat pentru prima dată single-ul nou lansat „LaLa”, alături de Swae Lee.

În iulie, Keys a sărbătorit 11 ani de la căsătoria cu rapperul Swizz Beatz, cu care are doi copii, Egipt, în vârstă de 10 ani, și Genesis, de 6 ani.

CITEȘTE: „Billie Jean” este prima piesă a lui Michael Jackson care depășește pragul de 1 miliard de vizualizări pe YouTube

Will Smith: “Gata cu brioșele de la miezul nopții, urmează fitness pe YouTube”

Foto: Profimedia Images