Anca Lungu şi-a dus fetiţa la înot

Apropo.ro / 20.10.2014, 10:46
Anca Lungu şi-a dus fetiţa la înot
Natalia, fetiţa Ancăi Lungu, a avut parte, la numai patru luni, de prima ei lecţie de înot. Prezentatoarea Observatorului de week-end de la ora 19.00 de la Antena 1 şi-a dus fetiţa la bazin, acolo unde micuţa s-a bălăcit în voie împreună cu mămica sa.
”Prima lecţie de înot a fost o bucurie. Nataliei îi place foarte mult în apă, am observat asta încă de la primele băiţe, aşa că la bazin a fost în elementul ei. Până şi instructorul a fost impresionat de faptul că Natalia aproape a reuşit să facă pluta. Sunt foarte mândră de ea”, povesteşte Anca.
 
 
 
Foto: Mihai Stetcu – Antena 1
 
Prezentatoarea Observatorului mai spune că lecţia de înot a fost lipsită de emoţii şi că le recomandă mămicilor să facă mişcare împreună cu bebeluşii lor, atât cât le permite vârsta şi după o bună documentare.
 
 
 
 
 
 
”N-am avut emoţii, pentru că ştiam cât de mult îi place în apă. În schimb, am fost extrem de fericită să văd cât de veselă şi neînfricată este în apă. Întotdeauna mă documentez şi încerc să fac cele mai bune alegeri pentru bebeluşul meu. Aşa am aflat că e mult mai bine ca bebeluşul să meargă la un bazin cu apă filtrată cu sare. Dacă nu există probleme de sănătate, dupa 3 luni bebeluşul poate fi băgat în piscină sau în apa mării. Sportul înseamnă dezvoltare armonioasă şi sănătate, adică tot ceea ce îşi doreşte o mamă pentru copilul ei. De aceea îmi doresc ca Natalia să practice înotul de mică”, încheie vedeta Antena 1.