Angelina Jolie regizează filmul „Without Blood”, cu Salma Hayek și Demian Bichir

De: Ana Obretin / 10.06.2022, 14:14
Angelina Jolie regizează filmul

Angelina Jolie va scrie, regiza și produce filmul „Without Blood”, cu Salma Hayek Pinault și Demián Bichir în rolurile principale.

Jolie va realiza filmul împreună cu compania independentă Fremantle, cu care a încheiat un acord internațional de producție pe trei ani, în martie.

CITEȘTE ȘI: Totul despre „Star Wars”: Top filme din celebra franciză (Video)

Actori care au făcut roluri foarte bune în filme slabe sau mediocre

TOP 5: Continuări de filme populare care nu ar fi trebuit făcute. Chiar avem nevoie de 6 „Singur acasă”?

Producția a început în regiunile Puglia și Basilicata din sudul Italiei, precum și la Roma. Filmul este bazat pe cel mai bine vândut roman la nivel internațional al scriitorului italian Alessandro Baricco. Filmul va explora „adevăruri universale despre război, traume, memorie și vindecare”.

Hayek Pinault („Frida”, „Eternals”) și Bichir („A Better Life”, „Hateful 8”) vor juca alături de o distribuție internațională.

„Without Blood” este cel de-al cincilea film al lui Jolie ca regizor și primul al ei în cadrul acordului încheiat cu Fremantle. Jolie și Fremantle vor dezvolta împreună o listă internațională de lungmetraje, documentare și seriale originale.

Jolie a declarat, potrivit Variety: „Sunt onorată să fiu aici în Italia pentru a transpune acest material cu totul special în film și că Alessandro Baricco mi-a încredințat adaptarea cărții sale – cu poezia și emoția sa unică și felul de a privi războiul și întrebările pe care le pune despre ceea ce căutăm după traume, pierderi sau nedreptăți”.

Angelina Jolie, premiată cu Oscar pentru rolul din „Girl, Interrupted”, a mai regizat „In the Land of Blood and Honey” (2011), „Unbroken” (2014),  „By the Sea” (2015) și „First They Killed My Father” (2017).

CITEȘTE ȘI: Filme: Top 3 cele mai bune perechi actor/regizor din istorie

Foto: Profimedia Images