Animația „Luca”, pe primul loc în box office-ul românesc, pentru a doua săptămână la rând

De: Nicoleta Lepădatu / 27.07.2021, 08:05
Animația „Luca”, pe primul loc în box office-ul românesc, pentru a doua săptămână la rând

Animația „Luca” rămâme pe primul loc în box office-ul românesc și în a doua săptămână de la lansare, cu încasări de 299.581 de lei.

În atmosfera superbă a unui oraș de pe Riviera italiană, „Luca” este o poveste despre un băiat care are parte de o vară memorabilă, plină de înghețată, paste și călătorii nenumărate cu scooterul. Pe numele lui Luca, el împarte toate aceste aventuri cu noul său prieten, Alberto. Însă toată distracția este amenințată de posibilitatea dezvăluirii unui secret foarte bine păstrat: ambii băieți sunt, de fapt, monștri marini dintr-o altă lume aflată dincolo de suprafața apei.

Mergi să vezi o poveste amuzantă și emoționantă despre prietenie, ieșirea din zona de confort și o aventură de neuitat care le schimbă viața protagoniștilor – doi simpatici monștri marini adolescenți.

Premiera “Wrath of Man – Furia unui om periculos/ Wrath of Man”, de Guy Ritchie, cu Jason Statham în rolul principal, s-a situat pe locul doi în box office-ul românesc, cu încasări de 298.515 lei.  Aceasta este a patra colaborare între Jason Statham și Guy Ritchie, după „Lock, Stock and Two Smoking Barrels” (1990), „Snatch” (2000) și „Revolver” (2005).

Pe locul trei, ca și săptămâna trecută, rămâne „Furios și iute 9/ Fast & Furious 9”, cu încasări de 261.262 de lei. Filmul spune povestea lui Dom Toretto, care duce o viață liniștită alături de Letty și fiul său, micuțul Brian, cu toate că pericolul planează întotdeauna asupra orizontului lor pașnic. Acum însă, această amenințare îl va forța pe Dom să-și înfrunte greșelile trecutului, pentru a-i putea salva pe cei pe care îi iubește cel mai mult.

Topul 10 al filmelor cu cele mai mari încasări în weekend în cinematografele românești este completat de „Familia Crood: Vremuri noi‟ (221.338 lei), „Old: Prizonierii timpului‟ (208.685 lei), „Văduva neagră‟ (168.519 lei), „G.I. Joe: Snake Eyes‟ (132.627 lei), „Scapă, dacă poți 2! Turneul campionilor‟ (87.506 lei), „Space Jam: O nouă eră‟ (83.727 lei) și „Tata mută munții‟ (27.352 lei).

Foto: Forum Film România

CITEȘTE ȘI: „Old: Prizonierii timpului”se află pe primul loc în box office-ul nord-american în această săptămână

Tags: