„Avatar: The Way of Water”: Primele imagini cu Kate Winslet în rolul unei războinice Na’vi

De: Ana Obretin / 01.07.2022, 14:43
„Avatar: The Way of Water”: Primele imagini cu Kate Winslet în rolul unei războinice Na’vi

„Avatar: The Way of Water” este lungmetrajul care îi reunește pe Kate Winslet și pe regizorul ei din filmul „Titanic” James Cameron. Iar acum fanii pot vedea în sfârșit cum arată actrița premiată cu Oscar în rolul unei războinicei Na’vi.

CITEȘTE ȘI: Trailerul „Avatar: The Way of Water” a strâns 148,6 milioane de vizualizări într-o singură zi

Kate Winslet va juca în drama „Trust” de la HBO, pentru care va fi și producător

Revista Empire a publicat primele imagini cu Winslet în rolul Ronal, pe care actrița o descrie drept „un lider profund loial și neînfricat”. Winslet joacă în mult așteptata continuare a filmului „Avatar” alături de membrii distribuției originale, Sam Worthington, Zoe Saldana, Sigourney Weaver și alții.

„Ea este puternică. O războinică”, a declarat Winslet pentru Empire despre personajul ei. „Chiar și în fața unui pericol grav și cu un copil nenăscut la bord, ea se alătură poporului ei și luptă pentru ceea ce îi ține cel mai mult împreună: familia ei și casa lor”.

CITEȘTE ȘI:  Totul despre „Star Wars”: Top filme din celebra franciză (Video)

Sinopsisul oficial făcut public de Disney pentru continuarea „Avatar” spune: „La mai bine de un deceniu după evenimentele din primul film, ‘Avatar: The Way of Water’ începe să spună povestea familiei Sully, necazul care îi urmează, toate eforturile pe care le fac pentru a se ține unul pe altul în siguranță, luptele pe care le duc pentru a rămâne în viață și tragediile pe care le îndură”.

Winslet a învățat să-și țină respirația sub apă pentru acest film și a sfârșit prin a doborî recordul lui Tom Cruise pentru cea mai lungă perioadă petrecută fără a respira în mediul acvatic dintr-un lungmetraj, scrie Variety. Cruise și-a ținut respirația sub apă timp de șase minute, în timp ce filma „Mission: Impossible – Rogue Nation”. Winslet și-a ținut respirația timp de șapte minute și 14 secunde pentru „Avatar: The Way of Water”.

În ceea ce privește reunirea cu Cameron la mulți ani după „Titanic”, Winslet a declarat: „Jim și cu mine suntem amândoi oameni total diferiți acum de ceea ce eram acum 26 de ani. El este mai calm, iar eu sunt cu siguranță mai hiperactiv acum”.

„Avatar: The Way of Water” are premiera în cinematografe pe 16 decembrie. Vezi trailerul mai jos:

CITEȘTE ȘI: 10 filme preferate ale starurilor favorite de la Hollywood (Video)

Foto: Profimedia Images