Barack Obama dezvăluie playlist-ul pentru duș

De: Loredana Toma / 05.03.2021, 08:55
Barack Obama dezvăluie playlist-ul pentru duș

Un playlist de 44 de piese ale unor artiști ca Marvin Gaye, Beyoncé și Bruce Springsteen pe care fostul președinte american Barack Obama le ascultă în timp ce face duș a fost publicat pe platforma de streaming muzical Spotify.

Totodată, fostul președinte a dezvăluit că îi place foarte mult să cânte în timp ce face duș, dar și în alte momente, iar soția sa, Michelle Obama, și fiicele lor mereu își dau ochii peste cap când îl aud fredonând diverse melodii. Dezvăluirea a fost făcută în timpul episodului de săptămâna aceasta al podcast-ului “Renegades: Born in the USA”, de pe platforma Spotify, cogăzduit de el alături de muzicianul Bruce Springsteen.

“Cânt când sunt la duș. Cânt când nu sunt la duș. Sunt jenat de vocea mea, iar soția și fiicele mele își dau ochii peste cap ori de câte ori mă aud” a spus Obama amuzat, potrivit NME.

În urma dezvăluirilor amuzante ale fostului președinte american, platforma Spotify a făcut public playlist-ul, iar printre artiști se numără Marvin Gaye, Bob Dylan și Beyoncé. De asemenea, lista include nouă piese ale artistului Bruce Springsteen. Astfel, printre piese se numără „Freedom” (Kendrick Lamar și Beyoncé), „You Got Me” (The Roots), „Living for the City” (Stevie Wonder), „Strange Fruit” (Billie Holiday), „What’s Going On” (Marvin Gaye), „Peace of Mind” (Nina Simone), „Use Me” (Bill Withers), „Respect” (Aretha Franklin), „My Hometown” (Bruce Springsteen), „American Skin” (Bruce Springsteen).

Muzica este o  parte importantă în viața familiei Obama

Springsteen și Obama au lansat show-ul pe Spotify în urmă cu aproape două săptămâni și, de atunci, au realizat deja trei episoade și fiecare a discutat despre viața sa, despre America și despre dragostea pentru muzică.

De când a plecat de la Casa Albă, Obama a tot împărtășit piesele lui preferate, iar, în decembrie 2020, acesta a publicat o listă de favorite, așa cum a făcut în fiecare an de când a părăsit Biroul Oval.

Anul trecut, Barack Obama a publicat și un playlist de vară, dar și unul cu melodiile sale preferate din timpul mandatelor. Tot anul trecut, soția sa a realizat un playlist pentru vot, pentru a-i încuraja pe americani să își exprime opțiunea la alegerile prezidențiale.

CITEȘTE ȘI: Spotify se extinde pe 80 de piețe noi; podcast cu Obama și Springsteen, printre noutăți 

Malia, fiica lui Barack Obama, își începe cariera la Hollywood ca scenarist pentru Amazon 

Foto: Profimedia Images