Billie Eilish anunță că noul single „Lost Cause” va fi lansat azi

De: Nicoleta Lepădatu / 02.06.2021, 11:43
Billie Eilish anunță că noul single „Lost Cause” va fi lansat azi

Billie Eilish a anunțat pe rețelele de socializare că cea mai nouă piesă de pe cel de-al doilea album „Happier Than Ever‟ va fi lansată azi. Vestea vine la mai puțin de o săptămână de când Finneas O’Connell, fratele și colaboratorul ei a făcut teasing legat de un nou single care e pe cale să fie lansat. 

„Lost Cause‟ este cea de-a patra piesă de pe albumul „Happier Than Ever‟, care va ieși pe piață pe 30 iulie. Până acum au fost lansate de pe el piesele: „My Future‟, „Therefore I Am‟ și „Your Power‟.

„Happier Than Ever‟, care urmează succesului fulminant al lui Billie Eilish din 2019, cu albumul  „When We All Fall Asleep, Where Do We Go?‟ a fost înregistrat aproape în întregime pe parcursul anului 2020. A fost scris și produs împreună cu fratele ei Finneas, înregistrat în Los Angeles și nu va beneficia de contribuția altor cântăreți sau producători.

CITEȘTE ȘI: Documentarul despre Billie Eilish “The World’s a Little Blurry” chiar arată o lume puțin “blurată” a artistei

Despre albumul „Happier Than Ever‟ Billie Eilish a spus că este „favoritul ei din tot ce a creat până acum‟ și a adăugat: „Nici măcar nu pot să vă descriu ce am simțit. Nu m-am îndrăgostit niciodată de un proiect la modul în care am făcut-o cu acesta. Pot doar să sper că și voi veți simți același lucru.”

Potrivit Variety, discrepanța dintre titlul albumului și coperta în care ea apare cu lacrimi care-i curg pe obraz denotă ironia și continuă perioada întunecată decrisă în primul album, When We All Fall Asleep Where Do We Go?”, lansat în 2019, pentru care a luat un Grammy.

Săptămâna trecută Billie Eilish a adăugat încă un concert la turneul londonez din 2022, datorită cererii imense de bilete. Cântăreața de 19 ani va avea concerte timp de 5 zile pe pe celebra arenă O2, din Londra, în iunie, alături de concerte în Manchester, Glasgow și Birmingham.

CITEȘTE ȘI: Record pe Instagram: Billie Eilish s-a făcut blondă și, în 6 minute, a primit 1 milion de like-uri

Foto: Profimedia Images