Brad Pitt, despre fusta purtată la premiera „Bullet Train”: „Toți murim, deci s-o facem lată

De: Ana Obretin / 02.08.2022, 12:07
Brad Pitt, despre fusta purtată la premiera

Brad Pitt a comentat una dintre cele mai recente ale sale escapade în modă la premiera de la Los Angeles a filmului „Bullet Train”, luni seară.

Actorul, aflat în turneu promoțional global pentru filmul de acțiune, a făcut vâlvă săptămâna trecută, pentru că a purtat o fustă din in la premiera din Germania.

Vorbind despre acel moment, Pitt a oferit cea mai bună explicație posibilă pentru inspirația din spatele ținutei. „Nu știu! Toți o să murim, așa că hai s-o facem lată”, a declarat Pitt pentru Variety. Vedeta nu a fost îmbrăcată în fustă la premiera filmului de la Los Angeles, ci a purtat un costum verde larg, completat cu un tricou albastru și adidași galbeni.

CITEȘTE ȘI: Top 10 cele mai bune filme adaptate după jocuri video

Top 3: Interpretări extraordinare de roluri de băieți răi sau ticăloși în filme

În „Bullet Train”, Pitt joacă rolul unui asasin, care trebuie să-și croiască drum printr-un tren plin de ucigași periculoși, interpretați de artiști ca Bad Bunny, Joey King, Aaron Taylor-Johnson și Brian Tyree Henry. Grupul descoperă că toate sarcinile lor se suprapun unele cu altele și lucrurile scapă de sub control de acolo.

Regizorul „Deadpool 2” și „Atomic Blonde”, David Leitch, este cel care a realizat filmul de acțiune.

„Aceasta a fost o comedie de acțiune, ceva ce nu am mai făcut până acum. David și cu mine am fost întotdeauna mari fani ai lui Jackie Chan. Am vorbit despre el de zeci de ani. Este un fel de Buster Keaton al nostru. Este atât de talentat și chiar subestimat. Doar să fac ceva în această direcție a fost ceea ce mă atrăgea cu adevărat”, a spus Brad Pitt.

Vezi trailerul mai jos:

„Bullet Train” are premiera în cinematografe vineri.

CITEȘTE ȘI: Cum și-au imaginat viitorul: Cinci filme în care acțiunea se petrece în anul 2022

Top 10 filme despre apocalipse

Foto: Profimedia Images