Brad Pitt o dă în judecată pe Angelina Jolie pentru vânzarea acțiunilor la Château Miraval fără acordul lui 

De: Nicoleta Lepădatu / 18.02.2022, 09:04
Brad Pitt o dă în judecată pe Angelina Jolie pentru vânzarea acțiunilor la Château Miraval fără acordul lui 

Brad Pitt o dă în judecată pe fosta soție Angelina Jolie pentru că și-ar fi vândut participația la Château Miraval fără știrea și acordul lui.

Starul „Ocean’s Eleven”, în vârstă de 58 de ani, a susținut în documentele judiciare obținute de presă că actrița din „Maleficent”, în vârstă de 46 de ani, și-a vândut partea din proprietate unei terțe părți fără știrea sau acordul acestuia. Se presupune că a descoperit tranzacția în octombrie 2021. Brad Pitt a acuzat-o în continuare pe Jolie că a încercat să obțină profituri pe care ea nu le-a câștigat și că a încălcat acordul lor inițial de a-și vinde participațiile doar cu acordul reciproc.

Starul „Eternals” a încetat să mai contribuie la împrumutul Château Miraval în 2013, în timp ce actorul din „Once Upon a Time in Hollywood” a continuat să investească bani în afacere. El a mai susținut că a dedicat timp cramei, făcând-o profitabilă pentru prima dată de când au cumpărat-o în 2008. Ei au intrat în posesia Château Miraval pentru 25 de milioane de euro, Brad Pitt și Angelina Jolie contribuind cu 60%, respectiv 40%.

Brad Pitt cere anularea vânzării acțiunilor Angelinei Jolie și despăgubiri.

„Din păcate, acesta este un alt exemplu în care aceeași persoană își nesocotește obligațiile legale și etice”, a spus o sursă apropiată celor doi. „Făcând acest lucru, ea a încălcat drepturile singurei persoane care a investit bani și efort în succesul afacerii, când a vândut atât afacerea, cât și casa familiei unei terțe părți. Ea caută o rentabilitate a unei investiții pe care nu a făcut-o și profituri pe care nu le-a câștigat.”

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI: Angelina Jolie și-a vândut acțiunile la Château de Miraval, pe care îl deținea împreună cu Brad Pitt

Brad Pitt se luptă cu Angelina Jolie pentru castelul Miraval pe care îl dețin împreună