Cardi B și Offset anunță nașterea celui de-al doilea lor copil

De: Ana Obretin / 07.09.2021, 09:25
Cardi B și Offset anunță nașterea celui de-al doilea lor copil

Starurile muzicii rap Cardi B și Offset au anunțat nașterea celui de-al doilea lor copil, un băiat. Cântăreața a anunțat că este din nou însărcinată în iunie, la gala premiilor BET, în timpul unui recital susținut alături de soțul ei și de grupul Migos.

Luni, Cardi B a anunțat pe Instagram că a născut cel de-al doilea copil pe 4 septembrie și a publicat și o fotografie din spital.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Cardi B (@iamcardib)

La rândul lui, Offset a publicat o altă fotografie pe contul său de Instagram, alături de mesajul „Capitolul 5”, scrie NME. Cardi, de 29 de ani, și Offset mai au o fetiță, Kulture Kiari, care a împlinit 3 ani în iulie. De asemenea, Offset, în vârstă de 29 de ani, mai are trei copii din relațiile anterioare.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de OFFSET (@offsetyrn)

Cardi B și Offset s-au căsătorit în septembrie 2017. Deși au avut parte de suișuri și coborâșuri în relație, inclusiv o tentativă de divorț în toamna anului trecut, cei doi s-au împăcat și s-au bucurat de o vacanță romantică de Ziua Îndrăgostiților, potrivit People.

Anul acesta, Cardi B a scris istorie ca prima artistă rap care a ajuns pe prima poziție a topului Billboard Hot 100 de cinci ori. Pe 22 martie, artista și-a revendicat titlul cu piesa “Up”, pe care a cântat-o pe 14 martie la gala premiilor Grammy. Celelalte piese care au ajuns în top și au urcat pe prima poziție sunt “Bodak Yellow”, “I Like It”, Girls Like You” (piesă în colaborare cu Maroon 5) și “WAP”, pentru care Cardi B a colaborat cu Meghan The Stallion. În plus, patru dintre piesele sale și-au revendicat prima poziție în topul Hot Rap Songs.

CITEȘTE ȘI:  Starul hip-hop Cardi B, la primul rol principal, în comedia “Assisted Living”

„Wonder Woman” Gal Gadot este însărcinată cu al treilea copil: O luăm de la capăt!

Foto: Profimedia Images