Carl Cox in Kristal Club Mamaia

Apropo.ro / 23.07.2007, 13:35
Carl Cox in Kristal Club Mamaia
Noaptea de sambata 28 iulie va fi una speciala, in care pe fanii muzicii electronice ii asteapta un show incredibil, asigurat de nimeni altul decat Carl Cox. Kristal Club Mamaia este gazda acestui eveniment incendiar care incheie luna iulie. Considerat de fani si multe dintre revistele

Noaptea de sambata 28 iulie va fi una speciala, in care pe fanii muzicii electronice ii asteapta un show incredibil, asigurat de nimeni altul decat Carl Cox. Kristal Club Mamaia este gazda acestui eveniment incendiar care incheie luna iulie.

Considerat de fani si multe dintre revistele de specialitate a fi cel mai bun DJ din lume, Carl Cox este o parte importanta a scenei britanice, incepand cu stadiile timpurii ale muzicii disco si continuand cu invazia muzicii de club din epoca contemporana, trecand prin hip hop, groove si imensa revolutie rave din anii `80.

Aceasta perioada indelungata de cand activeaza ca DJ i-a influentat in mod evident gusturile si alegerile, Carl Cox ajungand sa imbine si sa treaca prin breakbeat, house si hard techno. Cea mai buna marturie a talentului sau ramane insa popularitatea sa imensa, in ciuda accentului pe care acesta il pune pe seturi mult mai intense si mai putin comerciale decat colegii sai de breasla precum Sasha, Digweed si Oakenfold.

Manuela Stoicescu