Cătălina Ponor va prezenta punctajul acordat de juriul României la Eurovision 2021

De: Ana Obretin / 10.05.2021, 10:58
Cătălina Ponor va prezenta punctajul acordat de juriul României la Eurovision 2021

Cătălina Ponor va prezenta punctajul acordat de juriul României la Eurovision 2021, competiție care va debuta peste opt zile.

„Este o mare bucurie să susțin România din această postură inedită. Știu foarte bine ce înseamnă să îți reprezinți țara într-o competiție și emoțiile pe care le trăiești în acele momente. Sunt alături de Roxen, alături de România la Eurovision!”, mărturisește marea gimnastă, potrivit unui comunicat remis Apropo de TVR.

Marți, 18 mai, joi, 20 mai și sâmbătă, 22 mai, în epilogul semifinalelor și finalei transmise în direct la TVR, telespectatorii vor afla de la Cătălina Ponor punctajul acordat de juriul României artiștilor din concurs.

Până atunci, publicul din țară rămâne conectat la atmosfera Eurovision prin emisiunea „Destinația Eurovision”. În fiecare seară, la TVR 1, de la ora 20.50, spectatorii pot urmări povestea participării României la ediția numărul 65 a concursului. Gazda emisiunii, Sonia Argint, prezintă, în premieră și în exclusivitate, imagini din culisele evenimentului și din capitala Eurovision 2021, Rotterdam.

Telespectatorii Televiziunii Române se vor reîntâlni cu marea campioană a gimnasticii românești luni seară, de la ora 21.00, pe TVR 2, la „Rețeaua de idoli”, unde Cătălina Ponor a fost invitata Irinei Păcurariu într-o ediție eveniment.

Eurovision Song Contest 2021 va avea loc sub sloganul „Open Up”. Roxen, reprezentanta României la ediţia cu numărul 65 a concursului, va fi al 13-lea artist care va urca pe scena de la Rotterdam, în prima semifinală, pe 18 mai.

Precedenta ediţie a competiţiei muzicale a fost câştigată de Duncan Laurence, reprezentantul Olandei, cu piesa “Arcade”, în 2019. Ediția din 2020 a Eurovision Song Contest a fost reprogramată de organizatori, în contextul pandemiei de coronavirus.

CITEȘTE ȘI: Doar 3.500 de spectatori cu teste Covid-19 negative vor participa la Eurovision 2021

Pro TV lansează emisiunea concurs „Superstar România”, după formatul „Idol”, în toamnă  

Cum a fost Ed Sheeran respins categoric la un concurs de talente, la 16 ani

Foto: TVR