„Destinația Eurovision”: Imagini cu parcursul României, în fiecare seară, la TVR 1

De: Ana Obretin / 03.05.2021, 11:37

Doar două săptămâni ne despart de startul celui mai așteptat concurs muzical din 2021 și debutul reprezentantei României, Roxen, pe scena Eurovision. Pregătirile delegației României au intrat în linie dreaptă, repetițiile din studiourile TVR fiind întrerupte doar de sărbătorile pascale. Începând de luni, publicul TVR va fi conectat la universul Eurovision 2021 prin emisiunea „Destinația Eurovision”.

Gazda emisiunii, Sonia Argint, va prezenta, în premieră și în exclusivitate, imagini din culisele evenimentului, de la etapa națională până la finala internațională, scenografia, costumele, machiajul, coregrafia, evenimentele din capitala Eurovision 2021, emoțiile, oboseala și bucuria de a reprezenta România în concurs, potrivit unui comunicat remis Apropo de TVR.

Sonia va discuta cu mai mulți invitați despre participarea României la Eurovision Song Contest, iar spectatorii pot urmări, de luni până vineri, în fiecare seară, la TVR 1, de la ora 20.50, povestea participării României la ediția numărul 65 a concursului, un drum care s-a prelungit cu un an, ca niciodată, din cauza pandemiei.

În prima săptămână, înaintea deplasării delegației române în Olanda, gazda ediției 2021, spectatorii își vor reaminti parcursul lui Roxen în 2020 care a culminat cu finala națională, ultimul mare spectacol cu public din România – desfășurată în sala sporturilor Romeo Iamandi din Buzău -, vor urmări, în premieră, imagini din culisele filmării videoclipului piesei „Amnesia”, de la ședința foto oficială realizată pentru această ediție Eurovision Song Contest, de la filmarea pentru postcardul României la Eurovision și momentul artistic filmat în București ca rezervă pentru actul artistic de la Rotterdam (live-on-tape). Vineri, spectatorii vor lua pulsul delegației României care intră, de mâine, în autoizolare, în vederea deplasării la Rotterdam.

Din 10 mai, Sonia Argint va urmări aventura reprezentantei noastre pas cu pas, de la îmbarcarea în avion până la revenirea în țară, cu imagini inedite și primele impresii de la concurs, în următoarele ediții ale producției „Destinația Eurovision”.

Eurovision Song Contest 2021 va avea loc la Rotterdam, sub sloganul „Open Up”, cu semifinalele pe 18 şi 20 mai şi finala pe 22 mai. Roxen, reprezentanta României la ediţia cu numărul 65 a concursului, va fi al 13-lea artist care va urca pe scena de la Rotterdam, în prima semifinală, pe 18 mai.

CITEȘTE ȘI: Doar 3.500 de spectatori cu teste Covid-19 negative vor participa la Eurovision 2021

Pro TV lansează emisiunea concurs „Superstar România”, după formatul „Idol”, în toamnă  

Cum a fost Ed Sheeran respins categoric la un concurs de talente, la 16 ani

Foto: TVR